2020. szeptember 19., szombatMa Vilhelmina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.19. Vilhelmina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A Felcsút újabb meccsét halasztották el

A Felcsút újabb meccsét halasztották el

Miután koronavírusost találtak a felcsúti focisták között, a csapat nem játszhatta le a múlt heti szezonnyitóját a Kispest ellen. Most a Magyar Labdarúgó Szövetség azt is bejelentette, hogy ezen a hétvégén is elmarad a felcsútiak meccse, pedig a Kisvárda–Felcsút összecsapásnál nem sok minden mutatja be jobban napjaink magyar fociját.

Az nem derült ki az MLSZ tweetjéből, hogy a koronavírus miatt marad-e el a meccs, vagy pedig azért, mert a felcsútiak a jövő héten történetük első Európa Liga-selejtezőjét játsszák (már ha játsszák: egyelőre nem egyértelmű az sem, hogy lesz-e elég tünetmentes játékosuk, ahogy az sem, hogy mi történik, ha nem). Annyi biztos, hogy a nemzetközi kupákban érdekelt másik három csapat az eredetileg tervezett időpontban pályára lép magyar bajnokin is, a Kisvárda–Felcsútnak pedig szeptember 5-e lett az új időpontja.

Forrás:
http://hvg.hu/sport/20200819_felcsut_foci_halasztas_jarvany#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Raduly József a 65 évvel ezelőtti első válogatottságáról, Puskás csokráról

Raduly József 65 évvel ezelőtt, 1955. szeptember 17-én játszott először a magyar labdarúgó-válogatottban. Az ellenfél …