2021. augusztus 2., hétfőMa Boglárka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.08.02. Boglárka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A Fehérvár nem bírt otthon örmény ellenfelével a Konferencia-ligában

Hirdetés

A Fehérvár nem bírt otthon örmény ellenfelével a Konferencia-ligában

Mondhatni, történelmi jellegű mérkőzést rendeztek csütörtök este a MOL Aréna Sóstóban, hiszen a székesfehérvári stadion adott otthont az ország legelső Konferencia-liga-mérkőzésének. A MOL Fehérvár FC az örmény kupagyőztes Ararat Jerevánt fogadta a selejtezők első fordulójában, a papírforma egyértelműen a Vidi mellett szólt.

A kezdőrúgás előtt Kovács Zoltán sportigazgató köszöntötte a csapatot a magyar válogatottban az Eb-n képviselő játékosokat, akik viszont ezúttal nem kaptak helyet Szabics Imre kezdőcsapatában. Fiola Attila a padon sem, ő ugyanis sérüléssel bajlódik.

Körülbelül 15 perc telt el az első helyzetig, ekkor a vendégektől Mory Koné forgatta meg Michael Lüftnert, majd az ötös bal sarkáról lőtt, Kovácsik Ádám viszont résen volt.

Hirdetés

Hogy a nagy meleg, az idény eleji forma, vagy esetleg a kettő együtt jött ki a játékosokon, az jó kérdés, mindenesetre az első 20 percben finoman fogalmazva nem nagyon sziporkáztak.

A 25. percben a Vidi is megszerezhette volna a vezetést, egy jobb oldali szöglet után Lüftner emelkedett a legmagasabbra, a fejesét a lécre ütötte Vszevolod Jermakov. Az eset után a földön maradt a cseh hátvéd, akit egy rövid ideig ápolni kellett. Néhány perccel később Ivan Petrjak veszélyeztetett Stopira átadásából, Jermakov lábbal védett.

Koné (balra) és Stopira (jobbra) párharca

Koné […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2021/07/08/mol-feharvar-ararat-jerevan-europai-konferencia-liga-selejtezo-elso-fordulo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Fél hazamenni az olimpiáról a belarusz sportoló, rendőri védelmet kért

Fél hazamenni az olimpiáról a belarusz sportoló, rendőri védelmet kért

A rövidtávfutó kritizálta az edzőit, emiatt kötelezték arra, hogy hazatérjen. Állítása szerint kényszerítették arra, hogy összecsomagoljon …