2022. augusztus 18., csütörtökMa Ilona napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 405,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 417,00 Ft
2022.08.18. Ilona Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 405,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 417,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A Fehérvár kiütötte ellenfelét, a Kisvárdát kiütötték a Konferencia-ligában

Hirdetés

A Fehérvár kiütötte ellenfelét, a Kisvárdát kiütötték a Konferencia-ligában

Molde (norvég)–Kisvárda

Kissé megilletődötten kezdte a mérkőzést az OTP Bank Liga ezüstérmese. A hazaiak az első percekben komoly fölényben voltak, de később a Kisvárda felvette a meccs ritmusát. Stabilizálta játékát, így az első félidőben egyenrangú ellenfele volt a norvég csapatnak, mely többet birtokolta a labdát, de nem tudta feltörni a magyarok védelmét. A Kisvárda labdaszerzések után bátran játszott, igyekezett gyorsan a hazaiak kapujának előterébe jutni, és több ígéretes akciója is volt, nagy helyzetig azonban nem jutott.

A fordulás után a házigazda nagy erőket mozgósított a vezetés megszerzéséért, és a korábbinál lényegesen nagyobb nyomást helyezett a vendégek kapujára. 

A magyar együttes az első negyedórában még jól állta a hazai rohamokat, a 63. percben aztán egy lesgyanús szituációból gólt kapott.

Hirdetés

A folytatásban a Kisvárda igyekezett bátrabban támadni, birtokolni a labdát, ám nem tudott helyzeteket kialakítani, viszont a védelme fellazult, amit a hazaiak a hajrá elején két percen belül kétszer is kihasználtak, így komoly előnnyel várhatják a jövő heti magyarországi visszavágót, a vége 3–0.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2022/08/05/a-fehervar-kiutotte-ellenfelet-a-kisvardat-kiutottek-a-konferencialigaban/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kós Hubert Európa-bajnok lett 200 vegyesen Rómában

Kós Hubert Európa-bajnok lett 200 vegyesen Rómában

A magyar csapat négy aranyéremmel (Milák Kristóf 100 és 200 pillangón nyert, a Németh Nándor, …