2022. január 27., csütörtökMa Angelika napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 346,00 Ft
2022.01.27. Angelika Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 346,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A címvédő Manchester City nyerte a gazdagok csatáját

Hirdetés

A címvédő Manchester City nyerte a gazdagok csatáját

Az Anglia legtehetősebb tulajdonosi körével bíró, újgazdag Newcastle fogadta a szintén igencsak jó anyagi helyzetben lévő Manchester Cityt, de míg előbbi az újjáépítés előtt áll, és az utolsó előtti helyen várta a meccset, utóbbi pedig a világ legértékesebb keretével felállva vezette a Premier League-et.

A papírforma egyértelmű volt, erre még segített is a hazai védelem, Martin Dúbravkáék addig ügyetlenkedtek, míg összehoztak egy szögletet a meccs elején, aminek a végén az idén világklasszissá érő Joao Cancelo akrobatikus beadása után az ismét bakizó védelem hibáját kihasználva Rúben Dias szerzett könnyű gólt (0–1).

A „szarkák” nem adták fel, Joelinton átlövése kevéssel kerülte el a jobb alsó sarkot, Ederson pedig csak azért nem hozott össze büntetőt, mert a játékvezetői csapat valamiért ezt az egyértelmű szabálytalanságot nem fújta be.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2021/12/19/a-cimvedo-manchester-city-nyerte-a-gazdagok-csatajat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

200 ezer dollárt fizetett volna csapata, ha diliházba vonul

200 ezer dollárt fizetett volna csapata, ha diliházba vonul

A remek képességű, ugyanakkor az elmúlt években rendre a balhéival feltűnő Brown a Jets elleni …