2023. szeptember 22., péntekMa Móric napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
2023.09.22. Móric Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A Chelsea új edzője meghozta első komoly döntését a klubnál

A Chelsea új edzője meghozta első komoly döntését a klubnál

Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea hétfőn hivatalosan is kinevezte új edzőjét; a várakozásoknak megfelelően Mauricio Pochettino ül le a londoniak kispadjára. Az argentin szakember a jelek szerint első komolyabb döntését is meghozta a klubnál: nem tart igényt Joao Félix játékára.

A portugál támadó a télen kölcsönben érkezett a Stamford Bridge-re az Atlético együttesétől, és bár ő maga korábban úgy fogalmazott, szívesen maradna az angol fővárosban, a nyáron így kénytelen lesz visszatérni Madridba.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2023/05/30/angol-bajnoksag-premier-league-chelsea-joa-felix-pochettino-atletico-madrid/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Fordított az első félidő végén a Fradi! - A Ferencváros–Csukaricski Ekl-csoportmérkőzés percről percre

Fordított az első félidő végén a Fradi! – A Ferencváros–Csukaricski Ekl-csoportmérkőzés percről percre

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/sport/futball/2023/09/21/europa-konferencialiga-ferencvaros-csukaricski-csoportmerkozes-percrol-percre-kozvetites/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …