2021. május 16., vasárnapMa Botond, Mózes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.16. Botond, Mózes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A Chelsea nyerte a derbit, nagy lépést tett a BL felé

Hirdetés

A Chelsea nyerte a derbit, nagy lépést tett a BL felé

Ha az idény előtt valaki azt mondja, hogy ez a két csapat lesz London első két csapata, és azért küzdenek egymással, melyikük induljon a BL-ben, kevesen hitték volna el, mégis, a West Ham United és a Chelsea ütközete gyakorlatilag a negyedik helyért zajlott.

A szezon egyik kellemes meglepetéseként remeklő West Ham United-támadójáték ugyanakkor a Tuchel-érában betonbiztos Chelsea-védelemmel szemben teljesen tehetetlennek bizonyult az első játékrésztben, és bár a „kékek” offenzívája sem volt elsöprő, Benjamin Chilwell bal oldali beadása megtalálta Timo Wernert, aki közelről nem rontott (0–1).

A német támadó több mint két hónap után volt ismét eredményes a PL-ben, ezt megelőzően a Newcastle United ellen, február 15-én talált be bajnokin.

Hirdetés

A fordulást követően a Chelsea labdabirtoklási fölénye visszaesett, ezzel együtt viszont […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2021/04/24/a-chelsea-nyerte-a-derbit-nagy-lepest-tett-a-bl-fele/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megkezdődött a vitorlás szezon a Balatonon

Megkezdődött a vitorlás szezon a Balatonon

A hagyományos vitorlabontó ünnepség keretében nyitották meg szombaton a vitorlás szezont Balatonfüreden, ezzel párhuzamosan pedig …