2021. április 20., keddMa Konrád, Tivadar napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 326,00 Ft
2021.04.20. Konrád, Tivadar Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 326,00 Ft
Kezdőlap / Sport / 250 000 dollárt ajánlott egy pornóoldal a kirúgott NBA-sztárnak

Hirdetés

250 000 dollárt ajánlott egy pornóoldal a kirúgott NBA-sztárnak

Manapság egyre több korábbi NBA-sztár választja a médiát azután, hogy befejezte a pályafutását. Sokan mennek el televíziós szakértőnek, de többükről bebizonyosodik egy idő után, hogy hiába alkottak maradandót a pályán, az elemzői pozíció nem nekik való.

Vannak olyanok, akik ebben a formában is minőségi munkát tesznek le az asztalra (például Reggie Miller, Kenny Smith, korábban Steve Kerr), de olyanok is, akik inkább szeretnek nagyot mondani és/vagy viccesre venni a figurát (Shaquille O’Neal, Charles Barkley).

És van Paul Pierce, aki 2016-os visszavonulása óta az Egyesült Államok legnagyobb sportcsatornájánál, az ESPN-nél szinte kizárólag hatalmas böszmeségeivel hívta fel magára eddig a figyelmet.

Hirdetés

Többek között az is elhagyta a száját élő adásban, hogy eredményesebb és sikeresebb volt az ő karrierje, mint Dwyane Wade-é, de azzal is tágra nyitott néhány szemet, amikor kijelentette, hogy jobb dobó, mint Klay Thompson.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/kosarlabda/2021/04/07/paul-pierce-espn-kirugas-sztriptiztancosok-pornooldal-nba-boston-celtics/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szuperliga sokkolta a futballvilágot, ez történt azóta

Szuperliga sokkolta a futballvilágot, ez történt azóta

Vasárnap délután jött a hír, ami biztos volt, hogy megrázza a futballvilágot, miszerint közel az Európai …