2023. december 6., szerdaMa Miklós napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
2023.12.06. Miklós Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
Kezdőlap / Sport / 18 millió forintot fizetnének Szoboszlai csapattársának édesapjáért

Hirdetés

18 millió forintot fizetnének Szoboszlai csapattársának édesapjáért

Ahogy korábban már megírtuk: az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool támadójának, Luis Díaznak a szüleit szombaton hazájukban rabolták el fegyveresek. Édesanyját, Cilenis Marulandát szombaton már megtalálták Barracasban, de édesapja hollétéről egyelőre nincsen biztos információ.

Vasárnap Kolumbia északi részén több, mint 120 katona és a rendőrség kereste Luis Manuel Díazt. A hadsereg közölte: utakat zártak le, továbbá motorosok, helikopterek, pilóta nélküli és egy radarral felszerelt repülőgépet is bevetettek a Liverpool-játékos édesapjának megtalálására.

Hirdetés

A kolumbiai hatóságok nem közöltek részleteket az emberrablásról, de a helyi média szerint Díaz szüleit fegyveres férfiak vitték el motorkerékpáron egy benzinkútnál szülővárosukban, Barrancasban, amely La Guajirában, az ország északi régiójában található.

Gustavo Petro kolumbiai elnök kijelentette: „minden állami erőt bevetettek”, hogy megtalálják Díaz apját.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2023/10/30/futball-premier-league-liverpool-luis-diaz-szoboszlai-dominik-emberrablas-eltunes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tovább tart Harry Kane átka, 3. ligás csapat ejtette ki a Bayern Münchent

Harminc év találkoztak ismét a felek, akkor az élvonalban a Bayern 6–0-ra kiütötte ellenfelét, és …