2022. december 2., péntekMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 388,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
2022.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 388,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
Kezdőlap / Sport / 12 játékos is kevés volt az ausztráloknak Franciaország ellen

Hirdetés

12 játékos is kevés volt az ausztráloknak Franciaország ellen

A rendkívüli eseményre Subas Humagain nepáli fotós figyelt fel, illetve ő örökítette meg, hogy a D csoport Franciaország–Ausztrália mérkőzésének 73. percében egy darabig 12 sárga mezes ausztrál játékos volt a pályán, márpedig a labdarúgás szabálykönyve úgy rendelkezik, hogy egy csapatból egyszerre legfeljebb tizenegyen lehetnek a játéktéren.

Australia kicked off with 12 players on the field. Not your normal World Cup ???? pic.twitter.com/IcRDDXUAF8

— Subas Humagain (@SubasTheOne_) November 22, 2022

Történt, hogy a 70. percben Kylian Mbappé megszerezte a franciák negyedik gólját, ezzel érdemben eldöntve a mérkőzést. Graham Arnold, az ausztrálok szövetségi kapitánya a 72. percben kettős cserét eszközölt, és jelezte Salima Mukasangánál, a negyedik játékvezetőnél (aki ruandai és hölgy), hogy beküldi a pályára Garang Kuolt és Awer Mabilt Riley McGree és az egyetlen ausztrál gól szerzője, Craig Goodwin helyére. 

Hirdetés

McGree annak rendje s módja szerint le is jött, de Goodwin elfelejtett leballagni a játéktérről, és egy darabig – konkrétan három passz zajlott le az újrakezdés után – tizenkét ausztrál futballista küzdött tizenegy francia ellen. 

Ekkor tűnhetett fel valakinek a játékvezetői stábból, hogy kicsit sokan vannak a pályán, mert valaki rászólt Víctor Gomes dél-afrikai vezetőbíró fülesére, hogy valami nem stimmel. A játékvezető megszámolta az ausztrálokat, konstatálta, hogy tizenketten vannak, Goodwin lement a pályáról, és újból folytatódott a mérkőzés.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2022/vb/2022/11/23/12-jatekos-is-keves-volt-az-ausztraloknak-franciaorszag-ellen-jatekvezeto-4-1-kedd-/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Dráma a pályán, dráma a lelátón: a német és a belga válogatott is kiesett

Dráma a pályán, dráma a lelátón: a német és a belga válogatott is kiesett

Horvátország–Belgium Fotó: Ozan Kose / AFP Hirdetés Horvátország–Belgium Fotó: Michael Steele / Getty Images Hungary …