2021. november 27., szombatMa Virgil napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
2021.11.27. Virgil Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Zséda karrierje a Polgár Jenő Hivatalból indult

Hirdetés

Zséda karrierje a Polgár Jenő Hivatalból indult

A Sunday Brunch mai beszélgetésének egy mondata napok óta kattog bennem, annyira találó. Zséda mondta magáról, hogy énekesnőként két éne van: a díva és a virágáruslány. Utóbbi karakterisztika roppant találó, és tökéletesen definiálja az énekesnőt.

Zséda, aki 27 éve áll a színpadon, mással is meglepett. Ön például tudta, hogy Pápán született, a szentesi drámatagozatos gimnáziumba járt, első munkahelye pedig Polgár Jenő hivatalában volt? Mint ismeretes, Polgár Jenő a pápai önkormányzat munkatársa volt, aki akkor vált országosan közismertté, amikor Kolompár Sándor monológja, a Mikor a mennyezet repedezett felkerült az internetre. A történet roppant szórakoztató, a teljes sztori, vagyis a karrier kezdőállomásának megismeréséhez érdemes a videóra kattintani.

Zséda karrierje a Polgár Jenő Hivatalból indult

Hirdetés

A beszélgetés során körbejárjuk azt a kérdést, mitől működött első hivatalos formációja a Cotton Club Singers, és mért hagyta ott sikerei csúcsán az akolmeleget. Szót ejtünk Zséda legújabb lemezéről, a Szívizomlázról és annak egyik slágeréről, a Hellóról, ami Kökény Attila közreműködésével jött létre.

Nem ez az első Sunday Brunch epizód, amelyben egy duett nehéz körülmények között történő megszületéséről beszélünk. Nemrég Bereczki Zoltán vázolta, milyen keservesen született meg Rúzsa Magdival közös dala, a Csillagtérkép. Valóban nem könnyű műfaj, ezt Zséda is elismeri, egyben beavat egy meglepő dologba, méghozzá abba, kivel tudna elképzelni a jövőben közös éneklést: pont nem azzal, akire tippelne az olvasó.

A beszélgetésben jut tér és idő a magánélet átbeszélésére. Szóba kerül Zséda fia, a család macskája, az időről-időre megrendezett gardróbürítés, aminek bevétele mindig jótékony célra megy. Kár, hogy csak a 34-36-os méretű nők találhatnak Zséda szekrényében kedvükre való darabot. 

Tartson velünk ezúttal is, nézze meg a videót, vagy indítsa el a csak hallgatható változatot.

Zséda a Sunday Brunch vendége

Kultrovat podcast
11. epizód

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/11/21/zseda-a-sunday-brunch-vendege/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Meghalt Stephen Sondheim

Meghalt Stephen Sondheim

Kilencvenegy éves korában meghalt Stephen Sondheim zeneszerző, dalszövegíró, az amerikai zenés színház egyik legismertebb alakja …