2022. január 17., hétfőMa Antal napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 309,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2022.01.17. Antal Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 309,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / YouTube-diszkó 51. hét: George Michael szerelmi négyszöge

Hirdetés

YouTube-diszkó 51. hét: George Michael szerelmi négyszöge

  • Hogyan keveredett George Michael szerelmi négyszögbe pont karácsonykor?
  • Miért pont az ünnepekre időzíti szerelmi csalódásait?
  • Mi a titka a fagyos, szeles időben is tökéletesen tartó ombre frizurájának?
  • Ki vette a brosst az exének és mikor?

Megannyi kérdés a Last Christmas klipje kapcsán, amelyekre mind próbálok válaszolni. Aztán az első sorból nézzük végig, ahogy Mariah Carey csattanós pofont ad a felelős állattartásnak és abuzálja a Mikulást. A sugar daddyvé tárgyiasított télapó szégyenében 7 télanyóvá változik, akik demaszkulanizálják és ezzel felszabadítják a mikulásság tesiöltöző szagú intézményét. Végül a csúcsdíszt a király teszi fel a karácsonyfára, Zámbó Jimmy szelleme elevenedik meg szent karácsony éjjel. Ez történik karácsonykor a YouTube-on.

Wham! – Last Christmas

A hétvégén majd felmegyünk a hegyekbe, gondolta egy baráti társaság, hát egyszerre két dzsipbe szálltak, hogy a tettek hómezejére lépjenek. Elsőként egy szőke hebrencs pattan ki az egyik terepjáróból, akinek frizurája még ebben a jéghideg, minden bizonnyal szeles időben is tartósnak bizonyul. Kis bőrkesztyűjében hevesen integetni kezd a hatfős baráti társaságnak, akik a nem működő felvonó végállomásán várják őket. Igaz, csak 5 méterre állnak egymástól, de hosszú másodperceken keresztül helyben ugrálva integetnek gyermeki izgalommal.

A szőke ombre frizurás főhős kisegíti fehér napszemüveges barátnőjét a kocsiból, miközben elkapunk egy furcsa pillantást a felvonónál várakozó barna göndör hajú nőtől. Talán egy szerelmi három-, mi több, négyszög tanúi lehetünk a későbbiekben? – fogalmazódik meg bennünk a kérdés.

Hirdetés

Tavaly karácsonykor neked adtam a szívem,

De te egyből másnap odaadtad másnak

Idén, hogy ne sírjak,

Odaadom inkább egy specialistának

A szöveggel együtt máris értelmet nyer a klip is, minden bizonnyal a szokásos évi szívsebészeti konferenciára érkeztek a szemtelenül fiatal és szemtelenül szép orvosok. Közben a felvonó is megjavul és beindul, és az egész társaság elindul a hegy tetején levő kórház felé, ami nem lehet más, mint a Schwarzwaldklinik a nálunk is jól ismert Klinikák sorozatból. Fel is érnek, nagy mínusz pont az építésznek, hogy nem rakott kaput a kerítésre, így szegény orvosoknak át kell mászniuk rajta.

Odabent nagy karácsonyi bulira készülődnek, főhősünk éppen egy girlandot eszkábál a fára, miközben második a pillantás megtörténik közte és a már említett göndör lány között. Itt már tapintható a feszültség, nem kell hozzá EKG. Bár a hógolyócsatára mindenki egy kicsit felenged, vacsorára újra begyullad a szerelem kandallója, és 2:22-nél úgy pillant fel a főhős, mintha egy körömlakk reklámban próbálna meggyőzni bennünket, hogy ő bizony tavaly lakkozott, és még mindig nem pattogott le semmi. Pedig csak a titkos szerelmét csekkolja, aki épp a bikájával rötyög az asztalnál.

De végül ő is felpillant, és szexin végigfutnak ujjai a brossán.

Végre visszavágunk a múltba, és látjuk, ahogy ők ketten játszadoznak a hóban, majd este az úr egy buggyos fehér ingben megkéri a hölgy kezét. Biztosan ekkor került átadásra az a bizonyos szív. És feltűnik az előbb megérintett bross is.

Innentől összefolyik múlt és jelen, és már csak kapkodjuk a fejünket, hogy a lány kibe karol épp, miközben a csapat elhagyja a Fekete erdő Klinikát, mert véget ért a konferencia. A felvonó levonul, és mi is levonjuk a következtetéseket: ha a fogkrémet egyszer kinyomtuk a tubusból, már nagyon nehéz visszatömködni.

Mariah Carey – All I Want For Christmas Is You

Ebből a klipből megtudhatjuk, hogy milyen könnyű lemondani valakinek a karácsonyi ajándékról, ha fehér nyuszit kap. Ugyanis a nyuszival csak a gond van. Mivel nem kapott hozzá cilindert, fellépni nem járhat vele. Takarmányozni kell, és félő, hogy bármikor emigrál, vagy elugrál. De Mariaht ez annyira nem hatja meg, helyette inkább havat dobál, szánkózik és már más ajándékokat bontogat. Ennyit a felelős állattartásról, és ennyit arról, hogy nem kér semmit karácsonyra.

Egy perc után elszabadul a pokol, vagyis inkább a karácsony szelleme, és Mariah egy kültéri plázás […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/zene/2021/12/24/youtube-diszko-51.-het-george-michael-stenk-karacsony-mariah-carey/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tamás Gáspár Miklós is depolitizált Baumgarten-emlékdíjas

Tamás Gáspár Miklós is depolitizált Baumgarten-emlékdíjas

A háború után „kommunizálták”, majd megszüntették az 1929–49 között működő díjat, melyet a „Baumgarten Ferenc …