2021. május 17., hétfőMa Paszkál napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 352,00 Ft | USD: 290,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2021.05.17. Paszkál Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 352,00 Ft | USD: 290,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / YouTube-diszkó 14. hét

Hirdetés

YouTube-diszkó 14. hét

Az egyikbe az ördög bújik, azért iszik, a másik csak megszokásból. Van, aki lányok szívét töri össze, és van, akinek a sajátja törött, és lányokkal foltoztatná meg. Ugyanitt kiderül az is, hogy vajon gazdag vagy szegény-e a fagyiárus. Ezek a legfelkapottabb klipek a héten.

KKevin – Ördög

Pont a múlt heti YouTube-diszkó megjelenésekor jött ki ez a szám és a klip, és akkor még KKevin nem tudhatta, hogy az ördög volt a legforróbb téma a héten. Ezen a héten már isten, a pénz és az egyéjszakázás megy, de az ördög még mindig nem alszik, és még mindig a trendingben trónol.

Ördögien lendületes a szám, de KKevin ezúttal is bírja a tempót:

Hirdetés

Piát kérsz még? Hát akkor töltök

Ma este mindent elköltök,

Még kettőt letöltök

Jöhetnek a flörtök

a sörök, a fröccsök

Ma este megdöglök

Nem ez a szám lesz Zacher Gábor kedvence, az biztos. De a toxikológusokon kívül a nőgyógyászok is aggódhatnak, mert KKevin még arról is biztosítja a megszólított hölgyet, hogy „ma este beveri”.

De nem csak és kizárólag felnőtt témák kerülnek elő, KKevin visszautal rajongói tinikorára is, és együtt emlékezünk a Mizu című számra:

Amit holnap majd megbánok

Csak olyat tegyünk

KKevin a pokolban egy táncoló masszőr lánnyal üti el az időt, ha épp nem egyedül trónol, vagy koponyából jósol. Ez a klip is tele van erotikus utalásokkal, de hol van ez a Monteróhoz képest, ahol Lil Nas X a pokolba csúszik gogo rúdon, hogy az ördöggel közösüljön? KKevin igyekszik nyomot hagyni maga után:

Egész éjjel megyünk

Megjegyzed a nevünk

01:37-nél elérjük a klip dramaturgiai csúcspontját, és a semmiből szarvai nőnek KKevinnek, így érzékeltetve képileg, ahogy éppen belebújik az ördög. Azért kár, hogy a régi jó dolgokból nem marad semmi. Bezzeg amikor még gyerek voltam, nem az ördögre hárítottuk az ivás felelősségét. Egész pontosan így szólt akkor a mondás: „Igyál még egy pohárral, és fogd rá a nyuszira!”

Follow The Flow – Régi mese

Földrajzóra-kompatibilis popzene! A dal a Varázslatos Magyarország természetfotó-pályázat és természetvédelmi program megbízásából készült. Így senki ne számítson szexi izgalmakra. Helyette Szakács Gergő ügyeletes jóképű és hangú popsztárt tudjuk csodálni a refrének alatt. Megint egy üdítő kivétel az autómárkákat felsoroló hiphopok között! Végre egy fiatalokat is elérő társadalmi üzenet! A klipben láthatjuk a zenekartagokat egy természetfotó-kiállítás előtt, kiránduló srácokat és rengeteg gyönyörű fotót Magyarország tájairól. Igen, ez a montázs kicsit országimázsfilm-szagú, dehát nem szagolgatni kell, hanem nézni és hallgatni.

GIAJ x 4TRESS – MÉLYEN A JÁTÉKBAN

Egyértelműen az elmúlt évtized legjobb parókája tűnik fel a klipben. Lehetetlen ennél élethűbben ábrázolni ugyanis egy hajléktalant, aki a klip egyik főhőse: hajsütővassal szögegyenesre húzott, vállig érő koromfekete haj és szőrös kapucnis tollkabát. Így alszik GIAJ egy elhagyott romos ház egyik szobájában, miközben a biztonsági őrnek öltözött 4TRESS strázsál az épület előtt. Elkalandozhatott a figyelme, amikor – minden bizonnyal az időben visszaugorva – két gonosz férfi lerúgja, majd megdobálja aprópénzzel szegény GIAJ-t.

01:43-nál azonban egy fontos társadalmi kezdeményezés eredményeképp (hogy […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/zene/2021/04/09/youtube-diszko-14-het-linczenyi-marko/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Otthagyná a színpadot Lehoczky Zsuzsa?

Otthagyná a színpadot Lehoczky Zsuzsa?

Azon gondolkodik Lehozczky Zsuzsa, hogy abbahagyja a színpadi munkát, mert rengeteg jó, tehetséges, fiatal színész …