2021. december 3., péntekMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
2021.12.03. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / X-Faktor: a legjobb került a veszélyzónába

Hirdetés

X-Faktor: a legjobb került a veszélyzónába

A néhány héttel ezelőtti előválogató botrányos volt, a múlt szombat esti műsor „pusztán” unalomba fulladt, néhány alig megnevezhető, üdítő pillanattal.

Míg a 90-es években a Szomszédok teleregény volt az ultragáz műsor, ami arra legalább jó volt, hogy háttérzajnak szolgáljon egy Etust vagy Ábel Anitát cikiző családi beszélgetéshez, úgy látszik, a 2010-es évek óta a tehetségkutató förtelmek veszik át a műkandalló szerepét a vetített tűzzel. Érdektelen produkciók tömkelege, mentoroknak nevezett zsűritagokkal, jellegtelen műsorvezetővel. És persze gagyi zenék. A műkandalló legalább csendben volt, közben nyugodtan tegyük be a mosást. 

SZG 4838

Fotó: Szabó Gábor / RTL Klub / Sajtóklub

A The Harmonies nevű trió a felvezető, szinte tinik kellemes bájossága, a kérem a következőt kategória. A következő Mardoll, akinek sem dekoltázsa, sem parókája nem nevezhető diszkrétnek, értelmezhetetlen produkciót ad elő, melyben nagyobb szerep jut a vonaglásnak, mint akár a zenének, akár a táncnak. Csobot Adél is nehezen tud azonosulni az általa elővezetett műfajjal, de a show-t értékeli.  

Hirdetés

Nagy Regina Martina Nem vagy te Néró, nem vagy te császár kezdetű, Késmárky Marikához, az 1969-ben az NSZK-ban költözött táncdalénekesnőhöz köthető produkciója az első olyan a műsorban, amit végig tud nézni az ember.

Nem látszik rajta, hogy eddig soha életében nem volt városban, de az, hogy a műsor legfiatalabbja, mindössze 14 éves, igen, hamvassága, bája, gyermekisége magával ragadó. Nincs benne semmi manír. Állva tapsol neki a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/11/21/x-faktor-csobot-adel-gaspar-laci-byealex-puskas-peti-nagy-regina/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Levágott fejjel fociznak a gyerekek, mégis szerethető a sorozat

Levágott fejjel fociznak a gyerekek, mégis szerethető a sorozat

A Nagy Katalin – A kezdetek (The Great) című Hulu-sorozat, amelynek itthon az HBO GO …