2021. november 30., keddMa András, Andor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 368,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 353,00 Ft
2021.11.30. András, Andor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 368,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 353,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Wunderlich József: A Vígszínház veszélybe sodorja az ott dolgozókat

Hirdetés

Wunderlich József: A Vígszínház veszélybe sodorja az ott dolgozókat

Wunderlich József, a Vígszínház színész-énekese a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy a munkáltatót nem különösebben foglalkoztatja a koronavírus-járvány, mivel még az alapvető óvintézkedéseket sem hozzák meg, hogy megvédjék a színészeket.

B RKL20210720051

Fotó: Róka László / MTI

A 32 éves, Junior Prima-díjas művész szerint többen kérték, hogy hetente teszteljék a Vígszínházban dolgozókat, amit azzal utasítottak el, hogy „folyik el a lé”.

Hirdetés

Előfordult, hogy jelezte, a karanténból kiszabadulva nem szeretne Halász Judittal egy színpadon játszani, mert maszk nélkül veszélybe sodorhatja a kollégáját, de a tíz nap letelte után nem volt apelláta, mivel nem voltak tünetei.

A színház azt sem engedte, hogy maszkban játszhassanak – megóvva ezzel a veszélyeztetett kollégákat –, de a külsős szereplőket sem ellenőrizték, mert ha túl sok zenész vagy táncos esik ki, akkor elmaradhatnak a nagyobb előadások bevételei.

Wunderlich József azóta már átállította nem nyilvánosra a bejegyzését, az ügyről nem nyilatkozik.

Az igazgató cáfol

Rudolf Péter, a színház igazgatója a HVG-nek tételesen cáfolta a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/11/25/a-vigszinhaz-veszelybe-sodorja-az-ott-dolgozokat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Elveszett magyar filmeket találtak Szerbiában

Elveszett magyar filmeket találtak Szerbiában

A szerb filmintézet a közelmúltban tizenkét elveszettnek hitt magyar filmet fedezett fel, ezeket hamarosan Magyarország …