2023. szeptember 24., vasárnapMa Gellért napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
2023.09.24. Gellért Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Wintermantel Zsolt: Nem várom el Pintér Bélától, hogy bocsánatot kérjen

Wintermantel Zsolt: Nem várom el Pintér Bélától, hogy bocsánatot kérjen

A színházi világnap alkalmából panelbeszélgetéseket rendeztek a Jurányi Inkubátorházban az állami támogatások megvonása után kialakult helyzetről a független színházi szcéna képviselői. Az egyik beszélgetés résztvevője Pintér Béla színész, zenész, drámaíró és rendező, a magyar alternatív színházi élet meghatározó szereplője volt, aki elmondta, hogy az újpesti UP Rendezvénytéren mennek az előadásaik, és a jegyeladásból élnek.

„Bennünket nem tudnának megszüntetni azzal, hogy végleg megvonják a támogatást” – jelentette ki. Ez pedig annak köszönhető, hogy az ő színházi víziója – azzal együtt, hogy minőségi kortárs színház – sok embert vonz, ezért rengeteg embernek lett szívügye, szenvedélye, legfontosabb színháza.

„Az állhatatosság meghozta a gyümölcsét, és talán még a kormányzati akarat sem tud vérbe fojtani bennünket. Bár ez is megtörténhet, ha Újpesten fideszes lesz a vezetés, akkor onnan páros lábbal fognak utunkra bocsátani” – mondta.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2023/03/28/wintermantel-zsolt-ujpest-fideszes-polgarmester-pinter-bela/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Jorge Bottyán, a tüzes argentin találkozása holisztikus natúrborokkal Veszprémben

Jorge Bottyán, a tüzes argentin találkozása holisztikus natúrborokkal Veszprémben

Csütörtök óta poharak csengése, ételek illata lengi be a Séd partján pompázó, szó szerint szemet-szájat …