2021. december 4., szombatMa Barbara, Borbála napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
2021.12.04. Barbara, Borbála Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Wahorn András: Elítélem és súlyos bűnnek tartom a pedofíliát

Hirdetés

Wahorn András: Elítélem és súlyos bűnnek tartom a pedofíliát

Az Index új, Konyhanyelv című műsorának legújabb epizódjában a szexualitás volt a téma. Lakatos Márk látta vendégül Csákányi Eszter színésznőt, Mérő Vera jogvédőt és Wahorn András festőt. A beszélgetés egy pontján Csákányi Eszter elmesélte gyermekkori élményét:

egy férfi belenyúlt a bugyijába, mikor ő nyolcéves volt.

Hirdetés

A történet heves reakciókat váltott ki a résztvevőkből, miután pedig a műsor napvilágot látott, az indulatok tovább fokozódtak. Ugyanis Csákányi Eszter történetére Wahorn András úgy reagált, hogy szerinte az eset nem meríti ki az erőszak fogalmát, és bár helytelennek minősítette a történteket, úgy gondolta, hogy egy ilyen sztorit nem lehet meg- vagy elítélni évtizedek távlatából, mert az adott korban más volt a társadalmi norma.

Mérő Vera a műsorban kijelentette, hogy ez már akkor is kimerítette a bűncselekmény fogalmát, de a szexuális abúzusról nem sikerült közös véleményt kialakítania a festőművésszel. Wahorn András szerint ha az érintés pozitív érzéseket váltott ki az áldozatból, akkor az mást jelent, mint ha egy kislányt lefognak, és erőszakkal teszik vele akarata ellenére ugyanezt, ezzel pedig

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/11/07/wahorn-andras-facebook-reagalt-vadak-pedofilia-szexualis-eroszak-csakanyi-eszter/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Vizsgálat indult a Vígszínházban, és Wunderlich József tényleg nem játszhat

Vizsgálat indult a Vígszínházban, és Wunderlich József tényleg nem játszhat

Már szerdán Szántó Balázs vette át Wunderlich József szerepét a Szerelmek városa című előadásban. Információink …