2022. január 19., szerdaMa Sára napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
2022.01.19. Sára Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Vizsgálat indult a Vígszínházban, és Wunderlich József tényleg nem játszhat

Hirdetés

Vizsgálat indult a Vígszínházban, és Wunderlich József tényleg nem játszhat

Már szerdán Szántó Balázs vette át Wunderlich József szerepét a Szerelmek városa című előadásban. Információink szerint Wunderlich interneten közzétett bejegyzései után, melyeket több alkalommal cáfolt a Vígszínház vezetése – és amelyeket a színész  később vissza is vont, majd a  társulati ülésen és nyilvánosan, a világhálón is bocsánatot kért miattuk –, a társulat egy része közölte, hogy nem kívánt olyan darabban fellépni, melyben kollégájuk is játszik.

A színház szakszervezete és üzemi tanácsa december harmadikán közleményben foglalta össze az ott dolgozók konszenzusos véleményét. Ebben leszögezik, hogy a Vígszínházban nem uralkodik „félelem és antidemokratikus légkör”, semmiféle panasz sem érkezett az Üzemi Tanácshoz és a szakszervezethez azokról a problémákról, amikről  Wunderlich József az internetes honlapján panaszkodott. A tényekkel alá nem támasztott, de nagy nyilvánosság előtt tett kijelentéseket

a színház jó hírét és rangját, tagságát és vezetőjét sértő, a tények pontos ismeretét nélkülöző megnyilvánulásnak tekintik.

A témában megjelent cikkünk másnapján, december 3-án, pénteken közlemény adott ki a Vígszínház is melyben hírt adnak egy részletes belső vizsgálatról, valamint megerősítik, hogy Wunderlich József szerepeit néhány hétig mások veszik át.

Hirdetés

A közlemény szövegét […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/12/03/vizsgalat-indult-a-vigszinhazban-ket-hetig-nem-jatszaht-wunderlich-jozsef/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Senkinek nem kellett a világ egyetlen olyan villája, amelyet egy Caravaggio-freskó díszít

Senkinek nem kellett a világ egyetlen olyan villája, amelyet egy Caravaggio-freskó díszít

Nem tudták eladni a világ egyetlen olyan villáját, amelyet egy Caravaggio-freskó díszít. A római Villa Aurorára …