2022. január 19., szerdaMa Sára napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
2022.01.19. Sára Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Visszatérhet a Netflix vak igazságosztója

Hirdetés

Visszatérhet a Netflix vak igazságosztója

A 2010-ben alapított Marvel Televisionnek megvoltak a maga baklövései, elég A S.H.I.E.L.D. ügynökeire, az egy évadot megért Embertelenekre vagy éppen a FOX-on vetített The Gifted – Kiválasztottak című szuperhősös sorozatokra gondolni. Vájt fülűnek vagy inkább mazochistának kell lenni ahhoz, hogy valaki ezekre emlékezzen. Mindazonáltal az olyan sikersztorikat sem szabad elvitatni a Marvel Televisiontől, mint ami a Netflixen vetített, vak szuperhősről szóló Daredevil volt.

Jelenet a Daredevil című sorozatból

Jelenet a Daredevil című sorozatból

Fotó: Patrick Harbron / Netflix

A Daredevil még akkor lett nagy durranás 2015-ben, amikor a Netflix hazánkban még nem volt annyira közkedvelt. Matt Murdock (Charlie Cox) története kissé meg is előzte a korát, mert egy olyan szuperhősös produkció volt, ami úgy nyújtott mozifilmes élményt, hogy a tévében ment. A főszereplő nem volt rettenetesen erős, mint Hulk, vagy zseni, mint Tony Stark, egy esendő fickó volt. Egy ügyvéd, aki gyerekkorában megvakult, de így is tenni akart Hells Kitchenért, a környékért, ahol felnőtt.

Hirdetés

A nappal ügyvédi irodát működtető Matt Murdock éjszakánként félelmetes ördögmaszkot öltött magára, és így osztott igazságot. Emellett a karakter vallásossága is komoly szerephez jutott, a férfi sűrűn viaskodott magában törvényen kívüli tevékenysége miatt. A produkció szereplőgárdája brutálisan erős volt, főképp Daredevil vagy magyarul a Fenegyerek fő ellenlábasa miatt. Wilson Fisket a nézők imádták gyűlölni, és Vincent DOnofrio kiváló alakításának köszönhetően egy

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2021/11/27/daredevil-netflix-marvel-studios-tv-reboot-szuperhos-sorozat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Senkinek nem kellett a világ egyetlen olyan villája, amelyet egy Caravaggio-freskó díszít

Senkinek nem kellett a világ egyetlen olyan villája, amelyet egy Caravaggio-freskó díszít

Nem tudták eladni a világ egyetlen olyan villáját, amelyet egy Caravaggio-freskó díszít. A római Villa Aurorára …