2020. november 24., keddMa Emma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
2020.11.24. Emma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Virtuális ceremónia a Rock and Roll Hírességek Csarnokában

Hirdetés

Virtuális ceremónia a Rock and Roll Hírességek Csarnokában

Virtuális ceremónián iktatták be a Rock and Roll Hírességek Csarnokába az idén kiválasztott új tagokat szombat éjjel, az előadást televízión lehetett követni. Az eredeti tervek szerint május 2-án tartották volna az idei rendezvényt, de a koronavírus-világjárvány miatt először elhalasztották, majd az online térbe tették át – írja az MTI a The Hollywood Reporter beszámolójára hivatkozva.

Noha a virtuális ceremónia miatt elmaradtak a szokatlan zenei párosok előadásai – mint tavaly az egykori One Direction-tag Harry Styles meglepetésvendég és Stevie Nicks duettje –, a nézők nagyra értékelték, hogy mindössze két óra alatt lezajlott az esemény, mely a korábbi években több mint kétszer ilyen hosszúra nyúlt.

Minden új tagot a beiktatója, vagyis egy rajongó híresség üdvözölt, ezután összeállítást vetítettek a karrierjük fontos állomásairól, majd az új tag, vagy ha már nem él, családtagja tartott beszédet a távolból.

Hirdetés

A múlt hónapban elhunyt Eddie Van Halen gitáros emlékére is bemutattak egy videót, melyben Slash, valamint a Metallica két tagja, Kirk Hammet és Tom Morello is megszólalt, az utóbbi a nemzedék Mozartjának nevezte a holland születésű amerikai zenészt.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2020/11/08/kultura_zene_hiresseg_usa/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A TRIP Hajó is online színházra vált

A TRIP Hajó is online színházra vált

A vírushelyzet miatti színházbezárások után a TRIP Hajó saját platformot hozott létre, a www.webszinhaz.com oldalon …