2023. december 11., hétfőMa Árpád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 381,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2023.12.11. Árpád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 381,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Villogva, szirénázva érkezett a mentő az Átriumhoz, csomagot hozott a színháznak

Hirdetés

Villogva, szirénázva érkezett a mentő az Átriumhoz, csomagot hozott a színháznak

Amikor érkezik egy mentőautó, az ember gyomra mindig összeszorul egy kicsit, pláne, ha nem tudja, miért is jött egyáltalán. Hasonló élményben volt része az Átrium Színháznak is, ahová a mai nap folyamán, 2023. szeptember 21-én, nagyjából háromnegyed egykor érkezett egy, a színház elmondása alapján megkülönböztető jelzést használó mentőautó. A mentős kiszállt, bement az épületbe, letett egy csomagot a pénztárhoz, csinált róla pár képet, majd távozott – erről az Átrium egy Facebook-posztban számolt be.

A MÜPA értetlenül áll a történtek előtt

Mikor az ott lévők kibontották a csomagot, kiderült, hogy a MÜPA Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztiváljának brosúrájából érkezett egy adag. Az Átrium munkatársai ezt azonnal kidobták, mivel nem állnak partneri kapcsolatban a MÜPA-val, és állításuk szerint az intézmény „kategorikusan megtiltja”, hogy az Átrium bármilyen szóróanyagai kikerüljenek náluk.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2023/09/21/atrum-film-szinhaz-mento-mupa-liszt-unnep/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rárontott a művészre a KDNP aktivistája, cserébe megörökítette a festő

Mielőtt belevágnánk az új drMáriás-album ismertetésébe, feltétlenül meg kell emlékeznünk egy közelmúltbeli szürreális, már-már dadaista …