2021. január 24., vasárnapMa Timót napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.01.24. Timót Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Vihar az amerikai divatbiliben

Hirdetés

Vihar az amerikai divatbiliben

Nemcsak a Capitolium ostroma kavart nagy vihart január első napjaiban, hanem a Vogue magazin februári számának címlapfotója is, melyen Kamala Harris, az USA első női alelnöke pózol, vagyis inkább csak áll.

A felháborodás oka, hogy a Vogue az a magazin, amely szigorúan haute couture-be öltözteti a hírességeket, topmodelleket a címlapjain, a szabadnaposmodell-hangulat itt nem megengedett, mégis egy ilyen fotót sikerült a címlapra tenni.

Eleve érdekes szituáció, hogy Kamalának járt az a lehetőség, hogy maga válassza ki a szettjeit. Az alelnök mindjárt kettővel rukkolt elő, egy kék decens nadrágkosztümmel, végül nem ebben került a címlapra, hanem azzal a képpel, amelyen Angela Merkel-es fekete nadrágkosztümben és egy Converse cipőben látható. A képválasztás joga a Vogue-é volt, ennek köszönhetően ez utóbbi került a lap címoldalára. A képet egyébként az a színes bőrű Tyler Mitchell lőtte, aki 23 évesen Beyoncé fotózásával robbant be a divatvilágba.6

Galéria: Kamala Harris öltözködési stílusaFotó: Tyler Mitchell / AFP

Lakatos Márk, aki előszeretettel elemzi politikusok öltözködési szokásait, azt mondja, nincs baj a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/01/13/vihar_az_amerikai_divatbiliben/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Napló a pokol tornácáról

Napló a pokol tornácáról

Nagy adósság a múlt megértése. Nem feltétlenül a megismerése, hiszen a történteket utólag annyi, de …