2021. június 16., szerdaMa Jusztin napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 322,00 Ft
2021.06.16. Jusztin Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 322,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Veszprémben debütál a tinilányból fiúvá váló Tobi történe

Hirdetés

Veszprémben debütál a tinilányból fiúvá váló Tobi történe

Varsics Péter romantikus vígjátékával, az Így vagy tökéletes díszbemutatójával kezdődik Veszprémben a hazai filmek legújabb seregszemléje 2021. június 23-án.

Herendi Gábor új filmjét, a Toxikomát is a június 23–26. között zajló Magyar Mozgókép Fesztivál programjában láthatja először a közönség. A Szabó Győző önéletrajzi írásán alapuló történet a népszerű színész hosszú évekig tartó drogos korszakát eleveníti meg, melynek végén rászánta magát az elvonókúrára. Június 25-én, pénteken 15 órakor a Toxikomáról és a drogfüggésről is beszélget Herendi Gábor és Szabó Győző Veszprémben az Óváros téren.

Aznap 17 órakor a veszprémi Hangvillában lesz Krasznahorkai Balázs nemzetközi fesztiválokat megjárt első filmes alkotása, a Hasadék premierje is. A füredi Balaton Moziban 18:30-kor látható először Magyarországon a szintén első filmes Nagy Dénes Ezüst Medve díjas alkotása, a Závada Pál regénye alapján készült Természetes fény.

Hirdetés

Pénteken 20 órakor a veszprémi Hangvillában debütál a fesztivál harmadik első filmese, Badits Ákos Űrpiknik című sci-fi-dráma-vígjátéka, melyben a főszereplők magukra vállalják a bolygó – és főleg Zalatnay Sarolta – megmentését.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/06/02/veszpremben-lesz-a-magyar-lmbtq-dokumentumfilm-hazai-premierje/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Grecsó, Dés és Kepes is kiáll az autista gyerekek mellett

Grecsó, Dés és Kepes is kiáll az autista gyerekek mellett

Jótékonysági könyvaukciót hirdet június 15–17. között az Autistic Art Alapítvány. Körülbelül negyven kortárs magyar író és …