2021. december 2., csütörtökMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
2021.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Veszélybe került a következő Star Wars-film

Hirdetés

Veszélybe került a következő Star Wars-film

A Star Wars-rajongók a tévéképernyőkön olyan produkcióknak örülhetnek mostanában, mint a harmadik évadára készülő The Mandalorian és idén decemberben érkező spin-offja, a The Book of Boba Fett. A jövő évben pedig olyan szériák debütálnak a Disney+-on, mint a Zsivány Egyes előzménye, az Andor, illetve az Obi-Wan Kenobi. Ehhez képest a Star Wars szénája már nem áll olyan jól, ami a mozifilmeket illeti. Most éppen arra derült fény, hogy komoly nézeteltérés alakult ki a Lucasfilm és a 2023. december 22-re tervezett Star Wars: Rogue Squadron készítője között.

Star Wars: Skywalker kora

Star Wars: Skywalker kora

Fotó: Fórum Hungary / PORT.HU

A Rogue Squadron nem csak azért ígérkezik izgalmasnak, mert egy űrhajós-pilótás történetet visz vászonra, hanem mert ez lesz az első Star Wars-film, amelyet női rendező készít. Nem is akárki, az a Patty Jenkins, aki az eddig elkészült két Wonder Woman-mozit is jegyezte. Eleinte arról szóltak a hírek, hogy a Wonder Woman 3 forgatása miatt csúszhatnak a Rogue Squadron munkálatai. A THR egykori szerkesztője, Matthew Belloni jelentése alapján viszont a baj sokkal nagyobb, mint eddig gondolni lehetett.

Hirdetés

A Lucasfilm és a rendező ugyanis kreatív nézeteltérések miatt feszültek egymásnak.

A szakíró egyenesen úgy fogalmaz, hogy el kellene venni Kathleen Kennedytől, a Lucasfilm elnökétől az irányítást, aki az elmúlt években sokak szerint a földbe állította a franchise-t. A Rogue Squadron olyan lehet majd, mintha az űrben játszódó Top Gunt néznénk, már ha elkészül egyáltalán. Patty Jenkins ugyanis jelenleg a forgatókönyv miatt áll háborúban a Lucasfilmmel.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2021/11/16/star-wars-mozi-film-sci-fi-lucasfilm-patty-jenkins-kreativ-nezetelteres/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Négy ifjú magyar tehetség megy tovább a Virtuózok V4+ nemzetközi előválogatójába

Négy ifjú magyar tehetség megy tovább a Virtuózok V4+ nemzetközi előválogatójába

Kádár Viktória tizenkét éves, több nemzetközi zongoraversenyt megnyert már, szabadidejében táncol és négykezest játszik a testvérével. …