2022. október 2., vasárnapMa Petra napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 421,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 438,00 Ft
2022.10.02. Petra Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 421,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 438,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Végzett a boltvezetővel, mert azt hitte farkasember

Hirdetés

Végzett a boltvezetővel, mert azt hitte farkasember

Pankaj Bhasint még 2018-ban tartóztatták le, amiért halálra késelt egy férfit, akit vérfarkasnak gondolt – írja a Rolling Stone. A következő három évet egy elmegyógyintézetben töltötte, majd 2022 júniusában szabadult szigorú felügyeleti szabályok betartása mellett. Ettől függetlenül már a kezdeti időszakban eltiltotta a bíró a közösségi média használatától, ahol egy randialkalmazásban úgy írta le magát, mint

laza kalandor, aki hisz az univerzális kapcsolatokban.

Egy kanna benzinnel követelőzött

Bhasin 2018-ban sétált be egy sikátorba a Window Universe nevű bolt mellett, mert azt hitte, hogy az ott található tárolókban emberi DNS-re bukkan. A sikátorban pillantotta meg az akkor 65 éves boltvezetőt, Brad Jacksont, akit követett az üzletbe, mert azt hitte, hogy Jacksonnak információja van a tárolókról. Ahogy a kettejük közötti beszélgetés elfajult, Bhasin azt gondolta, Jackson farkasemberré változik, ezért felkapta a mellette lévő dobozvágót, és több mint ötvenszer szúrta meg vele a boltvezetőt. A rendőrök Bhasinra deréktól lefelé meztelenül találtak rá egy közeli autóban, ott tartóztatták le.

Mikor elfogták, Bhasin azt mondta a rendőröknek, hogy „megöltem a farkast”

Hirdetés

majd úgy folytatta, hogy „még mindig van idő a hold és a bolygók 99 százalékának megmentésére”.

A bűncselekményt megelőzően egy Four Seasons Hotelba is ellátogatott, ahol egy kanna benzinnel követelt magának szobát. Miután a hotel dolgozói megkérték, hogy távozzon, azt mondta „90 százalék, hogyha én meghalok, akkor mindenki más is meghal, de még van idő megmenteni mindenkit”, majd hozzá tette „a mai nagyon rossz nap lesz”.

Épp csak szabadult

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2022/09/18/farkasember-pankaj-bhasin-brad-jackson-rolling-stone-kozossegi-media/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Bereményi Géza: Ideges vagyok, mint egy író

Bereményi Géza: Ideges vagyok, mint egy író

Író, rendező és most már színész is, aki persze magát játssza el. Ez új alkotói …