2021. december 4., szombatMa Barbara, Borbála napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
2021.12.04. Barbara, Borbála Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Végre tanulhatnak a filmesek a Freeszfén

Hirdetés

Végre tanulhatnak a filmesek a Freeszfén

Enyedi Ildikó és Gigor Attila szakmai vezetésével filmes mesterkurzust indít decembertől a Freeszfe Egyesület. A neves magyar filmes szakemberek bevonásával induló képzések célja, hogy az intézményesített kereteken kívül kezdő lökést és szakmai muníciót adjanak olyanoknak, akik szabadabb formában akarnak belepillantani a filmművészet egy-egy területébe, vagy már gyakorló alkotók, de szakmailag felvértezettebbé szeretnének válni a saját területükön.

A Freeszfe Egyesület december és február között hat workshopot indít, amelyen a Freeszfe-hallgatók és külsős jelentkezők közösen tanulhatnak. A kurzusok egy–hét naposak, a résztvevők a végén tanúsítványt kapnak arról, hogy elvégezték a workshopot. Minden képzésre válogatás, felvételi után juthatnak be a jelentkezők.

Gigor Attila, a mesterkurzus egyik vezetője az Indexnek elmondta,

minden tanár teljesen ingyen vállalta a munkát, és aki most nem tud tanítani, az is csak időhiány miatt nem, de továbbra is kiállásával támogatta az intézményt, és lehet, hogy egy későbbi időpontban tanít majd.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/11/16/freeszfe-egyesulet-gigor-attila-enyedi-ildiko-mesterkurzus/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Vizsgálat indult a Vígszínházban, és Wunderlich József tényleg nem játszhat

Vizsgálat indult a Vígszínházban, és Wunderlich József tényleg nem játszhat

Már szerdán Szántó Balázs vette át Wunderlich József szerepét a Szerelmek városa című előadásban. Információink …