2023. december 6., szerdaMa Miklós napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
2023.12.06. Miklós Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Vastagbélrákkal küzd a The Walking Dead és a Mr. Robot színésze

Hirdetés

Vastagbélrákkal küzd a The Walking Dead és a Mr. Robot színésze

A színész családja a múlt héten hozott létre egy GoFundMe-oldalt, ahol gyűjtést szerveztek a színésznek. Az adománygyűjtő platformon Jensen családja azt írta, hogy a színész alig másfél évvel ezelőtt „csodával határos módon” túlélt egy agyi aneurizmát, és most negyedik stádiumban lévő vastagbélrákot diagnosztizáltak nála.

A CNN beszámolója szerint a rák már áttétet képzett a májára, de családja szerint a színész „fiatal és erős”, sőt, a kezelés alatt rendezőként és íróként is dolgozott. Hozzátették, hogy orvosai szerint van esély arra, hogy a daganatokat eléggé összezsugorítsák ahhoz, hogy két nagyon komoly műtétet elvégezzenek, és az összeset kivegyék.

A kezelésekre összesen 300 ezer dollárra lenne szükségük, mivel Jensen betegsége valamint a hollywoodi […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2023/10/27/diagnozis-the-walking-dead-mr-robot-vastagbelrak-gyujtes/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rárontott a művészre a KDNP aktivistája, cserébe megörökítette a festő

Mielőtt belevágnánk az új drMáriás-album ismertetésébe, feltétlenül meg kell emlékeznünk egy közelmúltbeli szürreális, már-már dadaista …