2021. október 23., szombatMa Gyöngyi napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2021.10.23. Gyöngyi Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Vasárnap táncra perdül az ország

Hirdetés

Vasárnap táncra perdül az ország

Szeptember 26-án, vasárnap a Táncpedagógusok Országos Szövetsége szervezésében közel hatvan táncpedagógus közreműködésével, több mint negyven táncstílus kipróbálására nyílik lehetőség az ország tizenegy városában. Idén Debrecenben, Győrben, Kecskeméten, Kőszegen, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsett, Szegeden, Budapesten és Sopronban várják majd a szervezők az érdeklődőket, akik az egész napos program során ingyenes táncórákon, kerekasztal beszélgetéseken, táncfilm vetítéseken és táncelőadásokon is részt vehetnek.

2019-ben a Tánc Világnapján hagyományteremtő szándékkal rendezték meg az első nagy táncválasztó workshopot, amely azóta már átszelve az országot többezres közösséget kovácsolt magának. A „Válaszd a táncot! Válassz egy táncot!” szlogennel meghirdetett program célja, hogy az ingyenes táncórákkal elérhetővé tegye gyermek, junior, ifjúsági, felnőtt és senior korosztályok számára a választás lehetőségét. A táncműfajok megismertetésén túl, fontos a tánc és mozgás széles körben történő népszerűsítése, hogy minél többen a táncban találhassák meg az egészséges életmódhoz, a tudatos mozgáshoz és a közösségi élményhez vezető utat.

A Nagy Táncválasztó esemény regionális helyszínei:

Hirdetés

  • Budapesten idén pedig a Budapest Táncszínház Depó Stúdiója ad lehetőséget a kreatív balettet, a kortárs táncot, Limón táncokat és a ’70-es évek disco korszakát idéző waacking táncstílust megismerni vágyók számára.
  • Debrecenben az Ifjúsági Ház a fő helyszín, klasszikus balett, hip-hop tánc, ír tánc, mazsorett, bachata és break tánc is szerepel a lehetőségek […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/09/21/vasarnap-tancra-perdul-az-orszag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kard, tüske, áramütés – így lehet még meghalni a kamerák előtt

Kard, tüske, áramütés – így lehet még meghalni a kamerák előtt

Továbbra sem tudni, mi történt pontosan a Rust című film forgatásán, erre majd a nyomozás …