2021. május 12., szerdaMa Pongrác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.12. Pongrác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Varga Izabella már csak rövid ideig Dr. Balogh Nóra

Hirdetés

Varga Izabella már csak rövid ideig Dr. Balogh Nóra

Az Index forgatócsoportja nemrég a Barátok közt sorozat egyik utolsó forgatási napján járt. Hallottuk elcsattanni az utolsó csapót, láttuk az érzelmes búcsút, de nem tudtunk eleget. Ezért még ott, a helyszínen meghívtuk Varga Izabellát a podcastünkbe. A Balogh Nórát 23 éve alakító színésznő el is fogadta a meghívást, és örömmel mesélt a kezdetekről, a hőskorról, a forgatás utolsó napjairól és a jövőbeli terveiről. 

Kiderül, miként jutott a szerephez, és az is, hogy a kecskeméti Katona József Színház színészeként tulajdonképpen nem Balogh Nóra karakterére jelentkezett. Megtudjuk, hogy fotóját faxon (!) küldte el a castingra, méghozzá az érettségi fotóját mellékelve az önéletrajzához.

Varga Izabella az adásban mesél arról, hiányozni fog neki a stáb összetartó közössége, szó kerül karaktere hullámvölgyeiről és arról, hogy ebből hogyan nőtt ki egy influenszeri szerepkör számára az Instagramon, ahol 86 000 követője van, és ahol teljesen önazonos lehet. Persze eleinte nem értette, miért jó megmutatnia, mit reggelizett, de a lánya irányba állította az Instagram kezelését illetően.

Hirdetés

„Amikor megtaláltam, miért jó ott lenni, mit lehet vele üzenni, rákaptam az ízére. Anna lányom idejekorán figyelmeztetett:

Anya, nagyon ciki buherálni a képeket.

Ha ósdi akarsz lenni, csináld, ha trendi akarsz lenni, ne csináld. Ez jó útravaló volt az elején. Rájöttem, lehet jó képeket csinálni, és akkor nem a vacakból kell varázsolni. Ez mindenre áll, hiszem, hogy nincs befektetett munka nélkül jó eredmény.”

 Szó kerül még a műsorban

  • a jövőbeli terveiről;
  • arról, mit fog tanulni szeptembertől, ha beül az iskolapadba újra;
  • és hogy mit szeretne nagyon a sorozatbeli lakásából átmenekíteni a sajátjába.

Amiről a fotózkodás ideje alatt esett szó, de már nem voltak bekapcsolva a mikrofonok, az az, hogy hiába is kérdeznénk, hogy a sorozat az ő karakterét illetően hogyan végződik, nem tudja. Több lezáráshoz több jelenetet forgattak, így maga sem tudja pontosan, hogyan tesznek pontot az alkotók a 23 éve futó sorozat legvégére.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/04/25/varga-izabella-sunday-brunch-baratok-kozt-podcast/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Törőcsik Mari után Lehoczky Zsuzsa lett a Nemzet Színésze

Törőcsik Mari után Lehoczky Zsuzsa lett a Nemzet Színésze

Lehoczky Zsuzsa Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművészt, érdemes és kiváló művészt választották a Nemzet …