2023. június 9., péntekMa Medárd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 379,00 Ft
2023.06.09. Medárd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 379,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Váratlan bejelentés: betegség miatt elmarad a jövő heti Dés-koncert

Hirdetés

Váratlan bejelentés: betegség miatt elmarad a jövő heti Dés-koncert

Frissítés 2023. április 28. 15 óra:

Most kaptuk meg Dés László levelét ügynökségén keresztül, és ebben a következőket jelentette be:

Kedves közönség – igazán nagyon kedves Dés zenekedvelők! Szomorúan és mégis bizakodva írom e sorokat Önöknek, akik tudom, már nagyon várták a májusi Aréna koncertet, mert szeretik a zenémet, a dalaimat. Szomorúan, mert elmarad a májusi fellépés, és ez senkinek sem jó hír, de ugyanakkor bizakodva és hittel, hiszen már meg van az új időpont, 2023 szeptember 6-án lesz megtartva a koncert, ugyanazzal a szereplő gárdával, de még nagyobb energiákkal és lelkesedéssel. Nem szeretnék csalódást okozni pont azoknak, akik vették a pénzt és fáradságot, hogy láthassák hallhassák új nagy produkciómat az Arénában. Egy előre nem látható makacs gyulladás támadta meg a torkomat, aminek, mint kiderült, két hónapra van szüksége a gyógyuláshoz. Ugyanolyan türelemre van szükségem, mint Önöknek, nem jó ez a tehetetlen várakozás a gyógyulásra, de túl leszek rajta, és új energiákkal látok neki a zenélésnek, remélem mindenki örömére! Így a befektetésük nem volt hiábavaló, hamarosan találkozunk a nagy koncerten!

Szeretettel és tisztelettel: Dés László

Hirdetés

A megváltott jegyek érvényesek a szeptember 6-i új időpontra!

Mint előzőleg Dés László Indexnek elmondta, a régi színész-énekes párosok mellett most újabbakra lelt, és velük hozta össze először tavaly az Így öten! koncertet, amelynek a mostani,  májusi fellépés egy nagyszabású kibontása lett volna.

Új párosok és új dalok jöttek

– tette hozzá a zeneszerző, utalva arra, hogy a nagykoncerten más zenei világokat is felvillantanak.

Duett, ahogy Dés László szereti 

Fantasztikus előadók énekelnek majd egymással és persze időnként a szerzővel, Dés Lászlóval. Básti Juli Nagy Ervinnel, Für Anikó Mácsai Pállal, Geszti Péter Tóth Verával duettezik, és színpadra áll Wunderlich József is. Dés elismerte, hogy maga is imádja a duetteket, ezért is ír már évtizedek óta Bereményi Gézával dalokat ebben a műfajban.

Dés szerint 

ezekből a dalokból rendkívül sok mindent meg lehet tudni a férfiról és a nőről, hiszen ezek egyfajta minidrámák, másfelől pedig a színészeknek ez zseniális alkalom, hogy ne csak énekeljenek, hanem játsszanak is.

A zeneszerző már 15 évvel ezelőtt is elvarázsolta rajongóit, amikor 2008 szeptemberében színpadra állította a Férfi és Nő nagykoncertet Udvaros Dorottya, Básti Juli, Kulka János és Cserhalmi György részvételével – és amely után rendesen sorjáztak is a slágerek.

Arra a kérdésre, hogy a régi idők nagy dalai is megszólalnak-e a közelgő Duett koncerten, Dés László megnyugtatott:

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2023/04/28/des-laszlo-koncert-duett-jazz-filmzene-szinesz-komponal/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kiborítóan vicces ez az új nyomozós sorozat

Kiborítóan vicces ez az új nyomozós sorozat

A Deadloch című új ausztrál sorozat nem sokáig cicózik a nézőjével, rögtön a nyitójelenetében lerántja …