2023. szeptember 29., péntekMa Mihály napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2023.09.29. Mihály Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Valós emberek inspirálták az HBO sikersorozatát

Valós emberek inspirálták az HBO sikersorozatát

A Tűz és düh című Trump-könyvet jegyző Michael Wolff legújabb kötete az ausztrál-amerikai Rupert Murdochról és az általa alapított Fox Newsról szól. A mű a The Fall: The End of Fox News and the Murdoch Dynasty  (A bukás: A Fox News és a Murdoch-dinasztia vége) címet viseli – írja a The Guardian.

Évek óta mesélem Rupert Murdoch és a Fox News óriási hatalmának történetét. Ez az erő most a természetes végéhez ér, és a The Fall a történet záró felvonását beszéli el

– fogalmazott a szerző a könyvbemutatón. A kiadó szóvivője, Henry Holt azt mondta: Wolff új könyvéhez „a Murdoch-szervezetben dolgozó” emberekkel készített interjúkat, akik közül sokan közvetlenül ismerik Rupert Murdochot és családját.

A kötet szeptember 26-én jelenik meg az Egyesült Államokban.

Az előzetes ígéretek szerint olyan témákra is kitér benne Wolff, minthogy miként csatázott Donald Trump a Fox-szal, megvilágítja – a nemrégiben Magyarországon járt – Tucker Carlson kirúgásának körülményeit, és az olvasók részleteket tudhatnak meg arról is, hogyan harcoltak a kontroll megszerzéséért a Murdoch család tagjai – olvasható a Könyves Magazin honlapján.

Michael Wolff a Tűz és düh című Trump-könyvvel 2018-ban az eladási listák élére került. A megjelenést követő három hétben 1,7 millió példányt adtak el a kötetből – ebben a printen kívül benne volt az e-könyv és a hangoskönyv is –, Wolff bevétele pedig abban az évben elérte a 13 millió dollárt, ami akkor a leggazdagabb írók közé juttatta.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2023/08/30/michael-wolff-a-bukas-a-fox-news-es-a-murdoch-dinasztia-vege-konyv/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

„Horrorként éltem meg a könyv írását, mert az alapvető félelmem testesült meg benne”

„Horrorként éltem meg a könyv írását, mert az alapvető félelmem testesült meg benne”

Nicholas Binge mélységesen szeret minden furcsaságot, bármit, ami feszegeti a határokat, és bármit, amitől elsírja …