2020. szeptember 22., keddMa Móric napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2020.09.22. Móric Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Ülve hangoskodtak a debreceniek Majka és Curtis láttán

Ülve hangoskodtak a debreceniek Majka és Curtis láttán

Tegnap kezdődött meg az az a négynapos koncertsorozat, melynek keretén belül nyolc hazai zenekar lép fel kettesével a debreceni Nagyerdei Stadionban. És hogy erről miért muszáj írni? Mert mióta a COVID-19 nevű kórság rászabadult a világra, itthon ez az első olyan koncertsorozat, amit szabadtéren, 500 főnél nagyobb közönség előtt, bazinagy színpadon rendeztek.

“Az idei év legnagyobb hazai koncertélményeként” aposztrofált sorozat eseményeit augusztus 19-én, 20-án, 21-én és 22-én rendezik, a tegnapi nyitónapon a Follow The Flow melegítette a népet, majd Majka és Curtis mozgatta meg őket, már amennyire ülve lehet ilyesmit csinálni ugye, hiszen a hatályos rendezvénytartási szabályoknak megfelelően a bulikon állóhely nem volt, a küzdőtérre nem adtak el jegyet. Aki pedig a nézőtéren felállt, arra rászóltak, hogy legyen szíves ésszel félni, és üljön le, mert a rendezés feltétele az ültetett közönség.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/zene/2020/08/20/ulve_hangoskodtak_a_debreceniek_majka_es_curtis_lattan/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Raktárkoncertekkel vigasztalódnak a magyar zenekarok és rajongóik

Raktárkoncertekkel vigasztalódnak a magyar zenekarok és rajongóik

Csaknem kétszáz koncertvideó készült el augusztus óta a Raktárkoncert-sorozatban. A zeneipart ugyanúgy érintette a koronavírus-járvány, …