2021. július 27., keddMa Olga napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2021.07.27. Olga Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Újra összeállt a Bochkor–Boros–Voga-vonat

Hirdetés

Újra összeállt a Bochkor–Boros–Voga-vonat

Kilenc éve nem találkoztak, ma azonban újra összeállt a magyar rádiózás kultikus csapata, az egykori Bumeráng, miután Bochkor jelenlegi műsorvezető társa, Lovász László a szabadságát tölti. Bochkor Gábor, Boros Lajos és Voga János pénteken ült össze a Retro Rádió Bochkor című reggeli műsorában, hogy felelevenítsék a régi emlékeket.

Az Index lehetőséget kapott, hogy betekintést nyerjen a kulisszák mögé a stúdióban. A műsort reggel hatkor Bochkor és Voga kezdte el, majd fél nyolc körül Boros is megérkezett. A műsor alatt számos régi emléket elevenítettek fel. A páros ráadásul együtt érkezett, mert utóbbi Bochkornál aludt. Végül fél nyolckor Boros is tiszteletét tette.

Voga napszemüvegben ülte végig az adást, ugyanis Bochkornak sikerült eltörnie a szemüvegét, miután ráhúzta a tetőt a medencére. A műsor rendkívül nosztalgikus volt, ez pedig a hallgatókon is érződött, akik már a helyszínen várták a csapatot, valamint SMS-ek százaival bombázták őket.

Hirdetés

A műsor alatt korábbi szerkesztőjüket, Banitát is felhívták, valamint váratlanul megjelent Molnár Móni is, aki annak idején a kollégájuk volt.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/07/09/retro-radio-bochkor-gabor-voga-janos-boros-lajos-radio/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Meghalt John Hutchinson, David Bowie egykori gitárosa

Meghalt John Hutchinson, David Bowie egykori gitárosa

Hosszú betegség után a hétvégén meghalt David Bowie egykori zenésztársa, John Hutchinson, jazzgitáros – írják …