2021. április 22., csütörtökMa Csilla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.04.22. Csilla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Újabb sztárértelmiségiek az SZFE Vészkijáratában

Hirdetés

Újabb sztárértelmiségiek az SZFE Vészkijáratában

A „szakma krémje” vállalta, hogy a bizonytalan anyagi helyzet ellenére vállalja a tanítást az SZFE páneurópai összefogással kialakuló új oktatási programjában – jelentette ki Upor László, a Színház és Filmművészeti Egyetem korábbi rektorhelyettese a Jelen című lapnak adott interjúban.

Az alternatív SZFE tanárai között a világhíres rendezők, mint Nemes Jeles László, Tarr Béla, Enyedi Ildikó mellett megemlítette Halasi Zoltán költő, műfordító drámaíró, Nádasdy Ádám nyelvész, költő, műfordító esszéista és Radnóti Sándor esztéta, filozófus, irodalomtörténész nevét is.

Minden szempontból legális, szabályos, csak még soha ki nem próbált, egészen egyedülálló összefogásból született terv.

– mondta el arról, hogy öt európai egyetem ismerte el az SZFE hallgatók eddigi kreditjeit, így hivatalosan is folytathatják a diplomát nyújtó képzést régi tanáraikkal.

Hirdetés

Mint […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/04/04/ujabb-sztarertelmisegiek-az-szfe-veszkijaratanal/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A legfontosabb mondat hiányzik a Star Wars-forgatókönyvből

A legfontosabb mondat hiányzik a Star Wars-forgatókönyvből

Árverésre bocsátják májusban Angliában az első Star Wars-trilógiában Darth Vadert alakító, tavaly elhunyt David Prowse …