2020. november 27., péntekMa Virgil napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2020.11.27. Virgil Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Újabb színház tér át online előadásokra

Hirdetés

Újabb színház tér át online előadásokra

Bár a színházak a legújabb vírusvédelmi intézkedések értelmében nem fogadhatnak nézőket, a kijárási korlátozás idején sem maradunk színházi élmény nélkül: a Kulteátrum streaming platformján otthonról nézhetők meg online elérhető élő előadások.

A Kulteátrum befogadó kulturális térként működik, budapesti, vidéki és határon túli előadásoknak ad megjelenési lehetőséget. A repertoár monodrámákkal, verses estekkel és 2-3-4 fős kamaradarabokkal igyekszik szolgálni az irodalomra és színházra fogékony közönséget. 

kulteátrum.PNG

Fotó: mkvm.hu/kulteatrum

Az előadók között egyaránt megtalálhatók a sok éve pályán dolgozó művészek – köztük Fullajtár Andrea, Gubik Ági, Besenczi Árpád, Bezerédi Zoltán, Borbély Sándor, Csuja Imre és Dégi János – és pályakezdő színészek is.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2020/11/14/kulteatrum_online_streaming_eloadas_otthonrol/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Unatkozik-e a bölcsész, ha nem mehet kiállításra és koncertre?

Unatkozik-e a bölcsész, ha nem mehet kiállításra és koncertre?

A megkérdezettek listája (a 18-25 éves korosztály képviselői) igen sokszínű. A legtöbb hallgató kommunikáció és médiaismeretet, …