2023. február 8., szerdaMa Aranka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 389,00 Ft | USD: 362,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
2023.02.08. Aranka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 389,00 Ft | USD: 362,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Úgy viszik Harry herceg memoárját, mintha ingyen lenne

Hirdetés

Úgy viszik Harry herceg memoárját, mintha ingyen lenne

A Penguin Random House kiadóvállalat csütörtöki közleménye szerint csak az Egyesült Államokban 1,6 millió példányt vásároltak meg a könyvből, amely jó úton jár afelé, hogy minden idők legnagyobb példányszámban megvásárolt memoárjai közé kerüljön – értesült a Magyar Távirati Iroda.

A brit kiadó adatai szerint Nagy-Britanniában forgalmazása első napján 400 ezer fogyott a könyvből, beleértve az e-könyves és a hangoskönyves változatot is.

A Spare 15 nyelven már megjelent, de előkészületben van további tíz nyelvre való fordítása is. A 407 oldalas mű magyarul március 17-én jelenik meg a Corvina kiadásában, Tartalék címmel.

A memoárt az Amerikában élő sussexi herceg J. R. Moehringer amerikai íróval együtt jegyzi, aki Andre Agassi Open című memoárján is dolgozott. Ő írta a The Tender Bar című könyvet is, amiből Iskola a pult mentén címmel George Clooney forgatott filmet Ben Affleck főszereplésével.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2023/01/20/harry-herceg-eletrajzi-konyv-memoar-kiralyi-csalad/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

David Bowie kéziratát 25 millió forintért árverezték el

David Bowie kéziratát 25 millió forintért árverezték el

A The Jean Genie című kislemez 1972 novemberében jelent meg David Bowie Aladdin Sane című …