2024. május 30., csütörtökMa Zsanett, Janka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 395,00 Ft
2024.05.30. Zsanett, Janka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 395,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Udvaros Dorottya nem kapott új szerződést a Nemzeti Színháztól

Hirdetés

Udvaros Dorottya nem kapott új szerződést a Nemzeti Színháztól

Ahogy az Index beszámolt róla, már április elején elterjedt a hír a színházi világban, miszerint Udvaros Dorottya 22 év után távozhat a Nemzeti Színháztól. Kollégái ekkor úgy fogalmaztak, hogy a színésznő nem önszántából hozná meg ezt a döntést. 

„Már nem vagyok tagja a Nemzeti Színháznak. Vidnyánszky Attila valóban nem hosszabbította meg a szerződésem” – számolt be róla Udvaros Dorottya a Magyar Hangnak. Hozzátette, hogy a vezérigazgató a színház nehéz anyagi helyzetére hivatkozott.

Udvaros Dorottya úgy látja, hogy a kormány elvont 380 millió forintot a színháztól, amit nem sikerült pótolni a költségvetésben. A színésznő kérdésesnek látja, hogy ha valóban ennyire rossz az anyagi helyzet, akkor miért kell hatalmas összegekért leszerződtetni újabb külföldi rendezőket. 

Hirdetés

A Kossuth-díjas művésznő kitért a magyar színházi élet egyik legsúlyosabb […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2024/05/03/udvaros-dorottya-szerzodes-nemzeti-szinhaz-vidnyanszky-attila/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Végre elkezdődhet a Szárnyas fejvadász-sorozat forgatása

A Szárnyas fejvadász 2099 sorozatot 2022 szeptemberében rendelte meg az Amazon. A Collider információi szerint a forgatás júniusban kezdődik …