2023. december 12., keddMa Árpád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 381,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2023.12.12. Árpád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 381,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Továbbra is rengeteg a kérdőjel Matthew Perry halálával kapcsolatban

Hirdetés

Továbbra is rengeteg a kérdőjel Matthew Perry halálával kapcsolatban

Mint arról korábban beszámoltunk, 54 éves korában meghalt Matthew Perry amerikai színész, aki a Jóbarátok című sorozatban Chandler Binget alakította. A színész holttestére október 28-án éjjel Los Angeles-i otthonában, egy jakuzziban találtak rá.

Azóta Perry családja egy közleményt adott ki, amelyet a People magazin tett közzé  írja a Reuters.

Matthew rengeteg örömet hozott a világnak színészként és barátként is. Megszakad a szívünk szeretett fiunk és testvérünk tragikus elvesztése miatt.

Vasárnap közös nyilatkozatában a sorozat fő alkotói csapata, Marta Kauffman, David Crane és Kevin Bright úgy fogalmaztak, hogy „még mindig lehetetlennek tűnik”, ami történt.

Hirdetés

Csak annyit mondhatunk, hogy áldottnak érezzük magunkat, hogy az életünk része lehetett. Ragyogó tehetség volt. Mindig ő volt a legviccesebb ember a szobában. Ennél is több, ő volt a legédesebb is, adakozó és önzetlen szívvel

– írták.

Perry halálának körülményeiről a Los Angeles-i tűzoltóság szóvivője, Erik Scott százados azt nyilatkozta, hogy a Pacific Palisades negyedben lévő egyik címre kihívott tűzoltók egy felnőtt férfit találtak eszméletlenül egy jacuzziban. A helyszínen végzett gyors orvosi vizsgálat kimutatta, hogy Perry meghalt, mielőtt a mentőszolgálat munkatársai megérkeztek volna.

Perry halálát vasárnap délutánig még egyik Jóbarátok-szereplő sem kommentálta nyilvánosan, azonban a Jóbarátok hivatalos Instagram-oldalán ez áll:

Megrendülten értesültünk Matthew Perry haláláról. Igazi ajándék volt mindannyiunk számára. A szívünk együtt érez a családjával, szeretteivel és minden rajongójával.

Az énekesnő […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2023/10/30/matthew-perry-jobaratok-friends-halal-oka-chandler-bing/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rárontott a művészre a KDNP aktivistája, cserébe megörökítette a festő

Mielőtt belevágnánk az új drMáriás-album ismertetésébe, feltétlenül meg kell emlékeznünk egy közelmúltbeli szürreális, már-már dadaista …