2022. január 21., péntekMa Ágnes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 345,00 Ft
2022.01.21. Ágnes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 345,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Tornóczky Anita Medgyessy Péterről vallott, de kiderült az is: jöhet a baba!

Hirdetés

Tornóczky Anita Medgyessy Péterről vallott, de kiderült az is: jöhet a baba!

Jelenleg a Konyhafőnök VIP-ban küzd Tornóczky Anita. A műsor, ahol a sztárok főzőtudományát csodálhatjuk meg, december 23-án ér véget. Tornóczky Anita még mindig versenyben van, de a felvételek közben szakított időt arra, hogy meséljen a bekerülésről, motivációkról, a versenyben megélt élményeiről. Sőt, eljátszottunk a gondolattal, mihez kezdene a pénzzel, ha ő nyerne, és hozná el a 10 millió forintos főnyereményt.

SundayBrunch – Tornóczky Anita

Hirdetés

A főzést előző férje révén kedvelte meg, aki vendéglátós volt, így akarva-akaratlanul is a tűz közelében volt. Ezt az előnyét kamatoztatja a vetélkedésben, ami ebben az időszakban egész nap ad neki feladatot. Ha éppen nem a kamerák kereszttüzében főz, akkor gyakorol, ezért most  némileg háttérbe szorulnak a kutyái,  szám szerint hat, akik egyébként kiemelt szerepet töltenek be az életében. A kutyázás Tornóczky Anita számára azonban nem csak afféle hobbi, az Állatvédőrség szóvivőjeként dolgozik, állatmentő akciókat szervez, de kutyatrénerként is egyre ismertebb és elismertebb szakember. 

Egy ponton ki is fejti a véleményét, miszerint  nem mindenkinek való kutya, ahogy gyerek sem, mégis mindenki vállal. Nála a kutyák bebizonyították, hogy alkalmas lenne a gyerekvállalásra.

Anita 5 éve vált el, 3 és fél éve tart új kapcsolata, de a párja korábban folyamatosan ingázott London és Budapest között, most, hogy ezzel felhagyott, jöhet a családalapítás – derül ki a beszélgetés egy pontján.

Apropó család, Anita Medgyessy Péter nevelt lánya, aki a műsorban kérdésünkre pontosan és kielégítően számol be nevelőapja nyugdíjas mindennapjairól, amelyek meglehetősen aktívan telnek, olyannyira, hogy a pandémia okozta lassulás hozott ebbe némi pihenést és teremtett lehetőséget arra, hogy  egykori miniszterelnökünk   egy régóta halogatott műtétnek vesse alá magát.

Tornóczky Anita Medgyessy Péterről vallott, de kiderült az is: jöhet a baba!

Kultrovat podcast
14. epizód

00:00:00 /
[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/12/12/tornoczky-anita-medgyessy-peter-sunday-brunch-teljes-adas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Sportaréna és filmstúdió is épül az űrben

Sportaréna és filmstúdió is épül az űrben

A Space Entertainment Enterprise (SEE), Tom Cruise közelgő űrfilmjének társproducere, egy sportarénát és egy filmstúdiót …