2022. január 17., hétfőMa Antal napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 309,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2022.01.17. Antal Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 309,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Tornóczky Anita elmondja, hogyan telnek Medgyessy Péter nyugdíjas napjai

Hirdetés

Tornóczky Anita elmondja, hogyan telnek Medgyessy Péter nyugdíjas napjai

Rendületlenül menetel a Konyhafőnök VIP-ben Tornóczky Anita, az egykori modell, műsorvezető, producer, aki  jó 10 éve hagyott fel a műsorvezetéssel. Új szenvedélye az állatmentés, az Állatvédőrség szóvivőjeként dolgozik, állatmentő akciókat szervez, de kutyatrénerként is egyre ismertebb és elismertebb szakember. Jelenleg hat kutyával lavírozik az életben, de számuk bármikor nőhet, mert előfordul, hogy lábadozó vagy terápiában lévő kutyákat ideiglenesen magához vesz.

Noha az idejét mostanában főleg a főzés, és a vetélkedésre való gyakorlás teszi ki, időt szakított arra, hogy ellátogasson a Sunday Brunchba. Itt két fő témánk a szakácstudománya, a verseny hangulata, az idáig vezető út, a másik természetesen a kutyák, a felelős kutyatartás- és választás volt.

Persze lehetetlen elmenni amellett, hogy ő, Medgyessy Péter nevelt lánya, így szó kerül arról is, hogy hogy telnek a nyugdíjas évei egykori miniszterelnökünknek, illetve, követi-e Anita útját a vetélkedőben.

Hirdetés

Sunday Brunch – […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/12/11/a-12-fogasos-etkezesek-bonyolitasatol-sem-riad-tornoczky-anita/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tamás Gáspár Miklós is depolitizált Baumgarten-emlékdíjas

Tamás Gáspár Miklós is depolitizált Baumgarten-emlékdíjas

A háború után „kommunizálták”, majd megszüntették az 1929–49 között működő díjat, melyet a „Baumgarten Ferenc …