2021. január 17., vasárnapMa Antal napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
2021.01.17. Antal Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Tom Hanks: Lehet, hogy ez volt az utolsó mozipremierem

Hirdetés

Tom Hanks: Lehet, hogy ez volt az utolsó mozipremierem

Csak a látványos akciófilmek jutnak el a járvány után a mozikba, a többi átmegy a streamre – jósolta egy interjúban Tom Hanks. Vélekedését megerősíti, hogy a karácsonyi amerikai mozis premier után hamarosan a Netflix-előfizetők is megnézhetik a kétszeres Oscar-díjas színész főszereplésével készült westernt.

2020. december 25-én mutatták be az épp nyitva tartó amerikai filmszínházak A kapitány küldetése (News of The World) című filmet, amely a kétszeres Oscar-díjas amerikai szupersztár hosszú életművének első lovaglós, csizmás, pisztolyrántós szerepe.

Tom Hanks egy polgárháborús veteránt alakít az Universal Pictures új produkciójában, akinek a járvány sújtotta vadnyugaton kell hazakísérnie egy indiánok nevelte kislányt. A sztárral Steve Weintraub készített interjút a Collider című műsorban, és a beszélgetésben szó esett arról is, hogyan látja Tom Hanks a mozgóképes műfaj jövőjét.

A témával kapcsolatban először egy aktuális élményét idézte arról, miért nem hisz igazán az úgynevezett „élménymozikban”:

Hirdetés

Még itt, Los Angelesben sem egyszerű dolog elmenni egy moziba. Beülni a kocsiba, odavezetni, parkolóhelyet keresni, ami meglehetősen sok időbe kerül. Hollywoodban az Arclight a kedvenc mozim, mert a közelében lakom. Nincs büfé, ahol […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/01/05/a_kepregenyfilmek_minden_mast_kiszoritanak_a_mozikbol_veli_tom_hanks/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ezt jól kisütöttük: itt az Index nagy fánkhatározója

Ezt jól kisütöttük: itt az Index nagy fánkhatározója

Fanatikus fánkkutatók vallják, hogy már II. Ramszesz is evett ilyen csodás desszertet, pedig a Királyok …