2021. november 30., keddMa András, Andor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 368,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 353,00 Ft
2021.11.30. András, Andor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 368,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 353,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Tom Hanks elárulta, melyik filmjén szeretett legjobban dolgozni

Hirdetés

Tom Hanks elárulta, melyik filmjén szeretett legjobban dolgozni

Tom Hanks azért számít napjainkban is Hollywood egyik legkedveltebb színészének, mert a 65 éves sztár négy évtizedes karrierje alatt a legkülönbözőbb szerepekben villogtatta meg tehetségét. A Philadelphiában meleg ügyvédet alakítva drámázott, a Forrest Gumpban egy jószívű futóbolond bőrébe bújt, a Ryan közlegény megmentésében megjárta a második világháborút. Hanks épp olyan jól érezte magát a drámai filmekben, mint a könnyed vígjátékokban.

Tom Hanks

Tom Hanks

Fotó: Gareth Cattermole / Getty Images Hungary / BFI

Csak a hab a tortán, hogy Tom Hanks még 2020-ban, jó pár filmmel a háta mögött is képes volt a megújulásra, hiszen a Netflixen bemutatott A kapitány küldetése volt a színész első westernje. Nemrég az Apple TV+-on a Finch című posztapokaliptikus sci-fiben egy robottal és egy kutyával kötött szívmelengető barátságot a többszörös Oscar-díjas legenda, aki a Pinokkió 2022-ben érkező feldolgozásában az öreg Geppettót alakítja majd.

Hirdetés

Tom Hanks brutális, és talán megismételhetetlen életművet épített fel az eddigi pályafutása során. Éppen ezért is volt nehéz az a kérdés, amit feltettek a színésznek a The Bill Simmons Podcastban, ahol arra kellett felelnie: ha a Forrest Gumpot nem mondhatja, melyik a három kedvenc filmje saját magától?

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2021/11/17/tom-hanks-kedvenc-filmjei-mozi-nyilatkozat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Elveszett magyar filmeket találtak Szerbiában

Elveszett magyar filmeket találtak Szerbiában

A szerb filmintézet a közelmúltban tizenkét elveszettnek hitt magyar filmet fedezett fel, ezeket hamarosan Magyarország …