2021. január 16., szombatMa Gusztáv napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
2021.01.16. Gusztáv Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Tíz évig keresték a legjobb magyar termelőket: összeállt a lista

Hirdetés

Tíz évig keresték a legjobb magyar termelőket: összeállt a lista

Ez a kis kötet nemcsak alapanyagokról, sajtokról, kendermagos tyúkokról, akácmézről, szarvasgombáról szól, hanem emberekről is. Olyan gazdákról (termelőkről és tenyésztőkről), akik makacsul kitartottak egy gondolat mellett, szívós munkával megváltoztatták a sorsukat, és ma már csak egyetlen cél lebeg a szemük előtt: a hitelesség.

Így kezdődik a TOP 100 Termelő könyv bemutatója, és Vinkó József, a Magyar Konyha főszerkesztője az Index kérdésére azt mondta, hogy ebben a kiadványba csak azok kerültek bele, akik az elmúlt tíz évben, és még azt megelőzően is komolyan vették a divatossá váló kifejezést: gasztroforradalom, minőség, fenntarthatóság.

A TOP 100 Termelő nem sorrendet, nem is rangsort állít fel,

Hirdetés

hangsúlyozza Vinkó József, hiszen egy sajtot nem lehet összehasonlítani a tejjel, ahogyan egy mangalicakolbászt sem egy mákolajjal.

Kiválasztási szempontjuk ott kezdődött, hogy a termelők saját alapanyagokból dolgozzanak. Az nem számított, hogy kinek milyen a tudása és az előképezettsége, a kiválasztottak értékét ugyanis az […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/gasztro/2020/11/26/tiz_evig_kerestek_a_legjobb_magyar_termeloket_osszeallt_a_lista/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A világ legjobban várt épületei között szerepel a Magyar Zene Háza

A világ legjobban várt épületei között szerepel a Magyar Zene Háza

A Liget Budapest projekt keretében készülő Magyar Zene Házát a világ tíz legjobban várt, idén befejezendő épülete …