2023. december 2., szombatMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 348,00 Ft | CHF: 399,00 Ft
2023.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 348,00 Ft | CHF: 399,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Thuróczy Szabolcsnak halálfélelme volt a mentőautóban

Hirdetés

Thuróczy Szabolcsnak halálfélelme volt a mentőautóban

Thuróczy Szabolcs a Tiltott zónák második évadában bevonul egy börtönbe, ahol még énekel is a rabokkal, részt vesz szervmentésben és -beültetésben, az augusztus 20-i nagyszabású műsor előkészítésében, emellett katonai helikoptert és metrót vezet, TEK-esekkel akciózik, mitfahrerkedik az 56. Mecsek Rallye-n, és még egy bomba kiemelésében is segédkezik.

A színész szerint már csak az hiányzik, hogy egy rakétából kilőjék, és Elon Muskkal a Holdra szálljon. 

Hirdetés

A premier előtt az Index is bepillanthatott a Spektrum legújabb sorozatába, amelynek már az első évada is olyan sikeres volt, hogy világszerte elismerték és díjazták. Ez nem véletlen, hiszen minőségi és színvonalas műsorról van szó, amelynek célja, hogy bemutassa, mekkora háttérmunka van egy-egy tevékenység mögött, illetve hogy olyan helyekre kalauzolja a nézőket, ahová egyébként nem jutnának be. 

Ahol megszűnik a tér és az idő

Thuróczy Szabolcs a forgatásról azt mondta, rengeteg kihívással teli helyzetben és hihetetlen kalandokban volt része, és úgy érzi, az előzőnél is izgalmasabb évadot sikerült összehozniuk a stábbal. A feladata az volt, hogy felfedezze az ismeretlent, és a nézők szeme elé tárjon minden olyan helyet, ahová civileknek tilos a bemenet.

Lapunk kérdésére a színész elárulta, számára az egyik legizgalmasabb forgatási helyszín a Csillag börtön volt, ahol megszűnt a tér és az idő, és olyat élt át, ami egy életre megmarad benne.

Miután kijött a börtönből, és kint állt az utcán, már másképp értékelte a szabadságot.

Felkavaró volt számára az a két forgatási nap, és ott bent minden szó más értelmet nyert. Hiszen amikor azt hallja az ember, hogy valaki 2050-ben szabadulhat legkorábban, az megrázó élmény. Thuróczy Szabolcsot az Aranyélet című sorozatból és más filmekből már ismerték a rabok, és sokszor azonosították őt a szerepeivel. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2023/10/26/tiltott-zonak-masodik-evad-thuroczy-szabolcs-spektrum-sorozat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rárontott a művészre a KDNP aktivistája, cserébe megörökítette a festő

Mielőtt belevágnánk az új drMáriás-album ismertetésébe, feltétlenül meg kell emlékeznünk egy közelmúltbeli szürreális, már-már dadaista …