2024. július 19., péntekMa Emília napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
2024.07.19. Emília Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Tárt karokkal várják vissza Johnny Deppet a Karib-tenger kalózaiba

Hirdetés

Tárt karokkal várják vissza Johnny Deppet a Karib-tenger kalózaiba

Mint megírtuk, az amerikai írósztrájk előtt a Disney zöld utat adott a Karib-tenger kalózai filmsorozat mozis folytatásának, arról azonban nem volt információ, hogy Johnny Depp visszatér-e a főszerepben.

Terry Rossio Johhny Depp visszatéréséről azt mondta, hogy „még csak nem is habozna”, annak ellenére, hogy a színészt visszaélésekkel és alkoholizmussal vádolták korábban. Szerinte nem Depp szerepeltetése a probléma a Disney tulajdonában lévő franchise újjáélesztését illetően – írja a Daily Mail.

Johnny Depp 2017. május 18-án Hollywoodban, Kaliforniában

Johnny Depp 2017. május 18-án Hollywoodban, Kaliforniában

Hirdetés

Fotó: Rich Fury / Getty Images Hungary

„Nem Johnny Deppről van szó. A kérdés az: van-e méltó történet? Jó-e a forgatókönyv? Lehet-e jól rendezni? Meg lehet-e oldani a pénzügyeket? Ezek a kérdések. A kérdésnek semmi köze Johnnyhoz. Johnny-t szeretik” – jelentette ki Rossio. A film újjáélesztési terveiről csupán annyit mondott, hogy neki nincsenek bennfentes információi.

Tavaly Jerry Bruckheimer, a filmsorozat producere arról beszélt, hogy reméli, <a href="//index.hu/kultur/cinematrix/2023/09/06/a-karib-tenger-kalozai-disney-film-craig-mazin-bejelentes-hatodik-resz-irosztrajk-hir/" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2024/06/20/johnny-depp-karib-tenger-kalozai-film-szinesz-visszateres/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A rendezvény, ahol a nők gyógyulnak, miközben a férfiak menekülőre fogják

CrimeCon az a hely, ahol a tragédia szórakozás, legalábbis egyeseknek. Másoknak sokkal inkább a traumák …