2022. augusztus 18., csütörtökMa Ilona napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 405,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 417,00 Ft
2022.08.18. Ilona Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 405,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 417,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Szirmai Gergely könyvet ír

Hirdetés

Szirmai Gergely könyvet ír

Szirmai Gergely videóblogger és filmkritikus, a magyar YouTube első koronázatlan királya, aki a Hollywood Hírügynökség (HollywoodNewsAgency) nevet viselő csatornájával elsőként lett itthon YouTube-partner, illetve 2014-ben sokáig övé volt a legtöbb feliratkozóval rendelkező magyar csatorna, de ami ennél is fontosabb, ő volt itthon az egyik első tartalomgyártó, aki a YouTube-ot mint felületet műsorkészítésre használta.

Szirmai, amióta elindította csatornáját (2011), töretlen népszerűségnek örvend, ennek oka többek között az, hogy egyedi stílusban megfogalmazott, humoros filmkritikáit szakmai objektivitással készíti, és minden kivesézett alkotásból kiemel egy fontos elemet, ami túlmutat a filmen. Kommunikációja nézőivel munkássága elejétől fogva példaértékű, személyisége megnyerő, és több mint tíz év után is kíváncsiak rá az emberek. A filmkritikák mellett egy másik csatornát is üzemeltet AFK Légió néven, ide legfőképp utazásairól készít videókat. Magánéletéről nem igazán beszél, pont ezért amikor mégis, annak jelentősége és súlya van.

Ma találkoztam a kiadómmal. Úgy néz […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kultur/2022/08/04/szirmai-gergely-konyvet-ir/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megtalálhatták a Rettegett Iván elveszett könyvtárába vezető titkos alagutat

Megtalálhatták a Rettegett Iván elveszett könyvtárába vezető titkos alagutat

Ősök tudása A legenda szerint a folyamatosan pusztuló alexandriai könyvtár döntő részét Kr. e. 145 …