2020. október 25., vasárnapMa Bianka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2020.10.25. Bianka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / SZFE: Pokorny fut a barikádra, Makranczi Covid-kártyáról beszél

SZFE: Pokorny fut a barikádra, Makranczi Covid-kártyáról beszél

Az már hónapok óta látszik, hogy a Színház- és Filmművészeti Egyetem ügye, az új kuratórium felállása, és az új vezetők érkezése, a volt tanárok és hallgatók ellenállása megmozgatja a művészvilágot. 

Pokorny Lia, a Centrál Színház társulati tagja

Ahogy vége a mai előadásnak, szaladok oda. Képtelenségnek tartom ezt a lépést. Ha nem megy hanggal, akkor majd erővel? Ez a sokat emlegetett kommunikáció, amit annyit hiányoltak? Egyszer legalább megpróbálhatnának felnőtt módra leülni, és megbeszélni, amit kell. Mi történik most? Ha erőszakkal kihurcolják a diákokat, akkor győztek? Akkor rendbe van téve a dolog? Nagyon kíváncsi vagyok, meddig mennek el, és meddig bírják a gyerekek.

A diákok hősiesek, erősek, fáradtak. Szelídek, bátrak, okosak és gerincesek. Tegnap is ott voltam. Példaértékű, amit csinálnak. Olyan tiszták, még nem volt idejük elromolni. Nekünk kellene tőlük tanulnunk.

Pokorny Lia

Pokorny Lia

Fotó: Mohai Balázs / MTI

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2020/10/16/ujabb_szineszek_es_rendezok_szolalnak_meg_az_szfe-kilakoltatasrol/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Marsi Anikó és Osvárt Andrea is koronavírusos

Elkapta a koronavírust Marsi Anikó és Osvárt Andrea is – derült ki a TV2-n futó …