2022. január 28., péntekMa Károly, napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 320,00 Ft | CHF: 344,00 Ft
2022.01.28. Károly, Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 320,00 Ft | CHF: 344,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Szerelmes szörnyekkel indít a Netflixen a Vaják új évada

Hirdetés

Szerelmes szörnyekkel indít a Netflixen a Vaják új évada

Pár nap híján két évet kellett várni a Vaják (The Witcher) második évados premierjére, amelyet a Netflix 2019 decemberében mutatott be. Az Andrzej Sapkowski művein, valamint az ismert videójátékos trilógián alapuló produkció rögtön nagy tömegeket, 76 millió embert ültetett le a képernyő elé. A produkció sok kritikát kapott, főleg amiatt, mert a történet keszekusza volt, a főszereplő, Ríviai Geraltról (Henry Cavill) alig tudtunk meg valamit, mert a mutáns szörnyvadász két szónál szinte soha nem beszélt többet, a csapongó évad pedig amúgy is hagyott kívánnivalót maga után.

Jelenet a Vaják című sorozat 2. évadából

Jelenet a Vaják című sorozat 2. évadából

Fotó: Jay Maidment / Netflix

A készítő, Lauren S. Hissrich megígérte, összekapják magukat, és a CD Projekt Red-féle, The Witcher-trilógiára is jobban építenek majd. A Vaják második évada december 17-én érkezett meg a Netflixre, az évadnyitó alapján pedig úgy tűnik,

Hirdetés

megérte türelmesnek lenni. A Vaják első része ugyanis miután elvarrja a nagy csatát követő szálakat, arra koncentrál, ami a játékokban is nagyon működött: a misztikumra, a szörnyvadászatra, és Geralt karizmájára.

Óriási változás az első szezonhoz képest, hogy Ríviai Geralt végre nem csak hümmög és káromkodik, hanem összetett mondatokban beszél, ironizál, és ha kell, meg is leckézteti Cirit (Freya Allan), Cintra királyságának menekülőben lévő hercegnőjét. A főszereplő, Henry Cavill maga indítványozta, hogy Geralt intellektusát is bemutassák, és ne ösztönlényként lássuk a férfit, aki annyiból áll, hogy kardozik, dug, és járja a világot. A készítők tényleg visszavettek a meztelenkedésből, de kicsit sem hiányoznak ezek a 18+ jelenetek, amelyek az első szezonban főképp a hatásvadászatot szolgálták csak.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2021/12/17/vajak-netflix-teve-streaming-masodik-evad-nyitoresz-ajanlo-henry-cavill/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Vér a pucában, és vigyázzon az állára, nehogy az ölébe hulljon!

Vér a pucában, és vigyázzon az állára, nehogy az ölébe hulljon!

Valaki azt mondta nekem a napokban, hogy a színház halott. Így: halott. Merthogy elmúltak azok …