2021. szeptember 27., hétfőMa Adalbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 306,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2021.09.27. Adalbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 306,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Sunday Brunch újratöltve – Sárközi Ákossal indul a második évad

Hirdetés

Sunday Brunch újratöltve – Sárközi Ákossal indul a második évad

Pár hét nyári szünet után ismét jelentkezik az Index podcastje, a Sunday Brunch. Az első adásban a háromgyerekes apuka az iskolakezdésről, a saját iskolai élményeiről mesél, de elidőzünk annál az öt évnél is, amelyet közüzemi konyhán, más néven menzán töltött a Michelin-csillagos séf.

A Michelin-csillagállás szeptember elején egyébként különlegesen forró téma lesz, akkor jön ki a Michelin Guide, és ekkor derül ki, hogy az ország egén tündöklő hat csillagot sikerül-e megtartanunk vagy bővítenünk. Ez a kérdés Sárközi Ákost is nagy izgalomban tartja: ő a Borkonyhával 2014 óta tartja Michelin-csillagát, de a pandémia beleronthat a képbe.

Kitzinger Szonja és Sárközi Ákos a Haris parkban, a Sunday Brunch felvételén 2021 augusztusában

Kitzinger Szonja és Sárközi Ákos a Haris parkban, a Sunday Brunch felvételén 2021 augusztusában

Hirdetés

Fotó: Bodnár Patrícia / Index

Szó kerül természetesen Sárközi Ákosnak a Konyhafőnök VIP-ban betöltött szerepéről. Alanyunk adáson kívül, azt is elismerte, hogy a Covid hozománya a maszk viselése volt. A műsor sikere ugyanis akkora népszerűséget hozott neki, hogy a pandémia idején jó volt egy kicsit megbújni a maszk takarásában. Pláne, ha élelmiszert ment vásárolni, ilyenkor ugyanis nemcsak őt nézik meg alaposabban, de azt is, hogy mit vásárol a séf, illetve, hogy abból vajon mi kerül az asztalra otthon.

Az adás idején Sárközi Ákos nem evett, mert a felesége vasárnapi ebéddel várta haza, de ha holnap meghallgatják az Index címlapjára reggel 10-kor kikerülő adást, a kedvenceire is fény derül.

Haris park, a Sunday Brunch második évadának helyszíne.

Haris park, a Sunday Brunch második évadának helyszíne.

Fotó: Bodnár Patrícia / Index

Az adás további érdekessége a különleges helyszín, ami hosszas válogatás eredményeként esett a Haris Parkra. A Sunday Brunch ráérős beszélgetéseihez és véleményvezéreihez passzol a neoreneszánsz hangulat, az elegáns környezet. A választáskor az épület patinája is sokat nyomott a latba, az 1885-ben épült ingatlan egykor Lövőház volt, ahol a budai arisztokrácia pezsgő társasági élte zajlott, ahol gróf Andrássy Gyula látta vendégül társaságát, és ahol egy alkalommal Sissi a magyarok királynéja nyitotta a táncot a bálteremben. Ha nekik megfelelt a környezet, mi sem mondhattunk rá nemet.

Tartsanak velünk holnap, augusztus 29-én 10 órától!

A műsor első évadának vendégei voltak:

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/08/28/sunday-brunch-ujratoltve/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lyon, az „örök város” – hazatérés

Lyon, az „örök város” – hazatérés

Igen, tudom, hogy ez Róma állandó jelzője, de mit tegyek, ha nekem ez is igaz? …