2021. április 22., csütörtökMa Csilla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2021.04.22. Csilla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Stricipop, Brut arcszesz és dzsoggingra folyt Aperol spritz

Hirdetés

Stricipop, Brut arcszesz és dzsoggingra folyt Aperol spritz

Megjelent a Carson Coma Lesz, ami lesz című második lemezének Aperol színű vinilkiadása, és ez jó alkalom arra, hogy megvizsgáljuk, van-e élet a strici-popon túl.

Avagy mit kezdjünk egy olyan produkcióval, ami olyan, mintha Pintér Béla állította volna színpadra a Képzelt riportot a Bánki-tó mellett, végzős gimnazistákkal.

Carson-Coma-2021.03-scaled

Fotó: Gold Records

De miért is állnánk meg itt? Valójában a fiúk inkább úgy néznek ki, mint egy szarajevói és montenegrói festőkből összeállt underground zenekar Tito temetésének másnapján, miután megittak néhány slivovicát.

Hirdetés

Szóval, a Carson Coma minden szempontból hálás zenekar, napokig lehet róluk szüretelni, de ami ennél is jobb: a Lesz, ami lesz jó eséllyel a 2020-as évek egyik legfontosabb albuma. A produkcióban minden a helyén van, maga a narancssárga színű korong, a jó ritmusban megnövesztett gábor-cigány bajusz, az affektáló, kellemesen modoros, swinges és bluesos popzene, ami éppúgy összekacsint a Pulp-féle elegáns retró világgal, ahogy a magyar beathagyománnyal is.

20210329 185734

Fotó: Poós Zoltán

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/zene/2021/04/08/sticipop-brut-arcszesz-es-joggingra-folyt-aperol-spritz/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az Eldobható testek tarolt a Zsoldos Péter-díj átadóján

Az Eldobható testek tarolt a Zsoldos Péter-díj átadóján

Egyszerre két esztendő irodalmi termését díjazta ismét a hazai sci-fi-közösség. Hogy a 2020-as és a …