2022. szeptember 26., hétfőMa Jusztina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
2022.09.26. Jusztina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Spielberg legújabb filmje igazi önvallomás, fődíjjal értékelte a közönség

Hirdetés

Spielberg legújabb filmje igazi önvallomás, fődíjjal értékelte a közönség

A győztes produkciót, amelyben a 75 éves rendező a filmkészítésről mesél egy nagyon személyes történeten keresztül Michelle Williams és Paul Dano főszereplésével, lelkesen fogadta a közönség. Spielbergnek – saját bevallása szerint – ez az eddigi legszemélyesebb műve.

A The Fabelmans (A Fabelmanok) bőségesen merít a világhírű rendező gyermekkorából, valamint a Williams és Dano által megszemélyesített szülei életéből. A cselekmény középpontjában egy fiú, Sam „Sammy” Fabelman (Gabriel LaBelle) áll, aki beleszeret a moziba, de családi feszültségeket kell leküzdenie ahhoz, hogy megvalósíthassa álmát.

A második helyen Sarah Polley kanadai rendezőnő Women Talking című filmje végzett, amelyben egy mennonita közösség női tagjai gyűlnek össze, hogy az évek alatt elszenvedett szexuális visszaélésekről beszéljenek. A harmadik helyezett Rian Johnson amerikai rendező Glass Onion: A Knives Out Mystery című krimije lett, amelyben Daniel Craig, Kate Hudson és Edward Norton alakítja a főszerepeket.

A legjobb dokumentumfilmnek a közönség Hubert Davies rendező Black […]

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2022/09/19/steven-spielberg-film-torontoi-fesztival-siker-fodij-kozonseg-mozi/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Találni valakit, akivel nézni lehet a Doktor House-t

Találni valakit, akivel nézni lehet a Doktor House-t

Áll a kislány a nappaliban, énekel, az anyja közben unottan cigarettázik. Alig bírja kivárni, hogy …